Ruim 1,3 miljoen kijkers voor publiekloos All You Need Is Love

All You Need Is Love heeft met de aflevering waarin geen publiek in de zaal zat 1,4 miljoen kijkers getrokken. Op de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek (SKO) kwam de show van RTL4 op de zevende plek terecht. Ook op zaterdag scoorden nieuwsprogramma’s het beste.

"Het wordt de meest bizarre opname ever", had presentator Robert ten Brink eerder al gezegd over de veranderingen in zijn programma vanwege de coronacrisis. Normaal zitten er ruim 400 man in de studio, nu was die zo goed als leeg. Vorige week zaten er nog zo’n vijftig man publiek bij de opnamen. In de uitzending van zaterdag maakte Robert gebruik van ‘love streams’ waardoor er toch interactie mogelijk was tussen de kandidaten in de show.

Het nieuwe programma Hiphop Stars op NPO 1 kende een moeilijke start. Nog geen 700.000 kijkers volgden de verrichtingen van Karin Bloemen en Fien Vermeulen. Het muziekprogramma werd direct na het Achtuurjournaal uitgezonden. Dat programma, ook op NPO 1, werd het best bekeken met drie miljoen kijkers.

Bron: © ANP
Beeld: RTL