Ruud de Wild in gesprek met Lex Harding

In de nieuwe aflevering van de podcast 30 MINUTEN RAUW gaat Ruud de Wild in gesprek met radiolegende Lex Harding.

Hoe wild was jouw tijd? Was jouw wereld echt zo wild?', vraagt Ruud zich af. “Die was echt zo wild, ja. Als je naar de periode kijkt dat ik een hele populaire dj was, dat viel samen met het einde van de jaren 60. Dat was zowel een maatschappelijke als een seksuele revolutie. Ik had soms wel twee vriendinnetjes op één dag. Dat was dé tijd ook. Er was vrijheid blijheid”, vertelt Harding. Ruud wil graag weten of het dan ook waar is dat hij ooit met auto een hotel is binnen gereden. “Bijna wel ja. De automatische deuren gingen wel open en er kwam ook rook uit de kofferbak, omdat Adam Curry daarin lag. Hij was aan het roken. We hebben gekke dingen gedaan, leuke dingen.”

Maar wie is de held van Harding, wat zou hij willen overdoen en wie was zijn allermoeilijkste pupil? Alle antwoorden hoor je in de nieuwe 30 MINUTEN RAUW.

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes. Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Bron: NPO Radio 2