Ruud de Wild: "Olcay Gulsen is een blijvertje”

Ruud de Wild denkt dat Olcay Gulsen een blijvertje is. Dat is te lezen op de site van RTL Boulevard. De radio-dj kan het nu wel van de daken schreeuwen: “Ze is een blijvertje'', zegt hij.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de twee het erg gezellig hebben en nu is bekend dat Ruud en Olcay een relatie hebben.

In het radioprogramma Keur in de Middag vertelde Ruud over zijn nog prille relatie met de RTL Boulevard-deskundige: “Als ik van iemand hou, dan hou ik van iemand. Dan komt daar geen ruis meer bij en ben ik klaar.” De twee leerden elkaar kennen tijdens de Nijmeegse vierdaagse, zo'n anderhalf jaar geleden, en de vonk sloeg meteen over, althans bij Ruud: “Ik kwam haar tegen, ik zag haar en het was er.’’

Afgelopen week was Olcay nog een stuk voorzichter in de uitzending van RTL Boulevard, toen vertelde ze niet echt de behoefte te hebben de romance om te dopen tot een relatie. Ruud vertelt daarover: “Ik praat niet namens haar, ik ben verliefd op haar. Maar wat je van haar wil weten, moet je aan haar vragen.’’ Langer wil hij er niet over doorpraten. "Deze blijft gewoon. Ze is een blijver.’’ beëindigt hij het onderwerp.

Bron: RTL Boulevard/Dutch Radio 
Foto: KEUR in de Middag/ NH Radio