Sky Radio kerstseizoen van start met Christmas VIP Kick-Off week

Volgende week begint het kerstseizoen bij Sky Radio en dit jaar luidt het non-stop muziekstation de kerstperiode groots in met een speciale Christmas VIP Kick-Off week. Niemand minder dan superster Robbie Williams opent The Christmas Station in het bijzijn van de Sky kerstman op maandag 25 november. De rest van de week komen onder andere Edwin Evers, Miss Montreal en André Hazes langs in de Sky studio om hun vijf favoriete kersthits te presenteren. Op werkdagen om 09.05 uur delen zij hun Christmas Top 5 over 9 met de luisteraars van The Christmas Station.

Sky Radio The Christmas Station
Vanaf maandag 25 november is Sky Radio weer The Christmas Station en kunnen luisteraars genieten van een mix van kerstplaten en ‘gewone’ Sky hits. Naarmate de kerst dichterbij komt, gaat het aandeel kerstmuziek omhoog. Vanaf 6 december gaat Sky Radio The Christmas Station over op non-stop de beste kerstmuziek.

Sky Radio Christmas
Luisteraars die niet kunnen wachten en nu al de hele dag willen genieten van kerstmuziek kunnen terecht bij Sky Radio Christmas, het online radiostation met non-stop de beste kersthits. Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de gratis Sky-app.

Bron: (foto) Sky Radio