SLAM! 40 vanaf vandaag op de donderdagmiddag

Het nieuwe jaar is gestart en zo ook de nieuwe programmering bij SLAM!. Vanaf vandaag wordt de SLAM! 40 uitgezonden op donderdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur. Hiermee is het de eerste hitlijst van de week. Net als voorheen ligt de presentatie in handen van SLAM! 40 kenner Michiel Jurrjens.

Niet alleen is het tijdstip van de lijst veranderd, de SLAM! 40 start het jaar ook met een gloednieuw jinglepakket geproduceerd door PURE Jingles. Anton van Lieshout, station director SLAM!: “De vrienden van PURE Jingles uit Hilversum hebben de opdracht perfect begrepen. De sound en flow van de nieuwe SLAM! 40 jingles is helemaal 2019".

SLAM! dj Michiel Jurrjens is deze week gestart op zijn nieuwe tijdstip en kijkt uit naar vanmiddag. “De SLAM! 40 was altijd al een van onze populairste programma’s. Het is een enorme eer om voortaan iedere donderdag vanaf 16 uur heel Nederland te vertellen wat de veertig grootste hits van het moment zijn".

De SLAM! 40 hoor je iedere donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur op SLAM!. De complete lijst wordt herhaald op de zaterdagmiddag.

Bron: SLAM!