SLAM! Koningsdag en Corrino bundelen krachten

Corrino Studios is trotse partner geworden van SLAM! Koningsdag. Corrino zal de TV registratie verzorgen van het evenement. Zo is SLAM! Koningsdag op 28 april te zien op SLAM! TV en worden de beelden via verschillende kanalen gedeeld, onder andere via de YouTube kanalen van SLAM! De vorige editie van SLAM! Koningsdag trok meer dan 1.5 miljoen views online, daarnaast leverde de live-uitzendingen tijdens ADE meer dan 2 miljoen kijkers op.

“We zijn erg blij met de samenwerking, Corrino staat voor kwaliteit, net als wij”, aldus Dennis Luken, festivaldirecteur van SLAM! Koningsdag. “En we kunnen onze meer dan tienduizenden bezoekers mee laten kijken met het spektakel wat we bieden op Koningsdag in Alkmaar. Voor iedereen dus goed!!”

“SLAM! Koningsdag is het snelst groeiende festival van Nederland. We zijn er trots op om de komende jaren naast de tv registratie van het evenement ook alle videocontent voor marketing doeleinden te produceren, zoals commercials, trailers, online video en natuurlijk de aftermovie.” aldus directeur Jason van Gastel (Corrino).

SLAM! Koningsdag is ieder jaar uitverkocht. De allerlaatste kaarten voor dit populaire festival gaan deze week in de verkoop en kosten slechts € 22,50, te koop via www.slamkoningsdag.nl

CORRINO STUDIOS
Corrino Studios (Amsterdam, London, Los Angeles) produceert video content voor de grootste artiesten en festivals ter wereld: live events, streaming, social media clips en muziek documentaires. Corrino werkte met Lady Gaga, Kanye West, Armin van Buren, M.U.S.E. en vele andere topartiesten.

SLAM! RADIO / TV
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Dua Lipa, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma’s als Club Ondersteboven, De ochtendshow met de meeste muziek, The Boom Room, SLAM! MixMarathon en het jaarlijkse SLAM! Koningsdag festival in Alkmaar.

Bron: SLAM!