Staatssecretaris Mark Harbers bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met WNL Op Zondag live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

Staatssecretaris Mark Harbers van Justitie en Veiligheid is te gast bij Rick Nieman voor een gesprek over het kinderpardon. Hoe kijkt de VVD-bewindsman terug op een spannende politieke week. En wat betekenen de afspraken tussen de coalitiepartijen voor de toekomst van het asielbeleid?

Voormalig CDA-bewindsman Henk Bleker over de politieke situatie in Italië en zijn passie voor het land. Deze zondag begint Omroep WNL met een documentaireserie over Italië. Eerder schreef Bleker een boek over Italie.

Inge Philips, directeur cybersecurity van Deloitte, en tech-ondernemer Ben van der Burg over het fenomeen pre-crime. Door middel van computermodellen en algoritmes kan criminaliteit worden voorspelt en zelfs voorkomen. Hoe werkt precrime?

Zanger en componist Alain Clark is te gast bij WNL Op Zondag. Over zijn muzikale plannen, het componeren van nieuwe nummers en zijn muzikale helden.

WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen 3 februari, 09.30 uur, NPO1

Bron: WNL