Super FM (reünie) uitzending 1e en 2e paasdag via de middengolf AM 675

In het paasweekend 2019 zendt Super FM nog een keer uit met de medewerkers van toen. Op zondag 21 april en op maandag 22 april. Luister nog een keer via AM 675 te beluisteren met de muziek en de DJ’s van Super FM in de regio Rijswijk en omgeving!

Studio675 (Groeistad Radio) biedt Super FM deze mogelijkheid om via hun LPAM (laag vermogen vergunning) op AM middengolf “on air” te zijn. Naast de livestream (uitzending via het internet) op de website (www.super-fm.nl ) en (www.superfm.nl) is Super FM dus ook via de ether op de middengolf radio AM 675 KHz te beluisteren.

Over Super FM
In 2015 is Super FM gestart met het opzetten van een nieuw radiostation voor Rijswijk en omgeving. Een enthousiast team probeerde een zendvergunning voor de FM band te krijgen. Echter helaas is dit destijds niet gelukt.

Informatiestation
In de opstartfase heeft Super FM een aantal leuke contacten met mensen uit Rijswijk,Leidschendam en de Haagse regio gemaakt. Super FM is daardoor via de website ( www.superfm.nl & via www.super-fm.nl ) en op social media (Facebook) www.facebook.com/superfm.nu nog steeds actief als informatiestation voor Rijswijk en de regio Haaglanden.

Super FM maakt deze eenmalige uitzending om te laten horen hoe de programma’s zouden klinken als zij wel in de ether zouden zijn te ontvangen.Luister via www.superfm.nl of via www.super-fm.nl.

Bron: Dutch Radio/Super FM