Talpa TV past programmering aan ten gevolge van coronavirus

Talpa Network volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM en past de opnames en de programmering van zijn TV-zenders (SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK) daar waar nodig aan. Onderstaand de meest recente ontwikkelingen in de programmering.

UPDATES MBT DE PROGRAMMA’S – 18 MAART

SBS6

Vooravond: Het nieuwe In het Hart van Nederland is van start gegaan, aansluitend op Hart van Nederland. De opnames van het programma Gordon & Patty dat in de vooravond geprogrammeerd stond, komen voorlopig te vervallen, dit programma gaat later dit jaar van start.

Late avond: Met de komst van In het Hart van Nederland ziet de late avond er voorlopig als volgt uit:
– 22.30 uur: Hart van Nederland
– 22.50 uur: In het Hart van Nederland
– 23.30 uur: Lingo VIPS
– 23.35 uur: Weer.nl

Primetime: Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er vooralsnog geen wijzigingen in primetime.

Zondag: De uitzendingen van Miljoenenjacht en Split Screen zijn verplaatst naar het najaar. Vanaf 5 april worden er herhalingen van Wie het laatst lacht en Mr. Frank Visser uitgezonden.

Net5

Ladies Night
Er is besloten Ladies Night woensdag 18 maart live uit te zenden, maar zonder publiek, met een beperkt aantal crewleden. De uitzending staat geheel in het teken van het Corona virus en de gevolgen hiervan. De vriendinnen -die uiteraard met gepaste afstand- plaatsnemen op de bank zijn woensdag: Carolien Borgers, Stella Bergsma, Tjitske Reidinga, Natacha Harlequin en Annemarie van Gaal. Tevens is er een speciale bijdrage van Roxeanne Hazes voor de helden in de zorg.

Veronica
Het uitvallen van sportevenementen: de nationale en internationale voetbalcompetities en de wedstrijden van UFC, heeft de volgende gevolgen voor de programmering van Veronica:

Veronica Inside
De Veronica Inside uitzendingen gaan vooralsnog door, maar in een aangepaste vorm. Dit houdt in dat alle komende uitzendingen zonder publiek zullen zijn. Ook worden de uitzendingen op maandag en vrijdag ingekort.

Na Veronica Inside wordt op maandag de serie Littekens geprogrammeerd.
Na Veronica Inside op vrijdag zijn er films te zien.
Verder wordt er op 18 maart Knight & Day en Cop Out uitgezonden bij Veronica.

SBS9
SBS9 blijft de zender met een goed aanbod aan films en series uit binnen- en buitenland. Omdat de UFC-wedstrijden zijn afgelast zullen op 21 en 28 maart de films Gone Girl en Take Two te zien zijn.

KIJK
De wedstrijden van UFC die bij Veronica en op KIJK zouden worden uitgezonden, vervallen ook bij KIJK.

Bron: Talpa Network/Dutch Radio