Trijntje Oosterhuis in bijzondere laatste aflevering van Iedereen Verlicht

In Iedereen Verlicht reist presentator Narsingh Balwantsingh in zijn tuk tuk door het land en ontmoet mensen die op een of andere manier op zoek zijn naar persoonlijke verlichting en meer levensgeluk. In een bijzondere laatste aflevering spreekt Narsingh met Trijntje Oosterhuis, oprichter van 'Soulful Mind Sessions', en met Jacqueline Beemsterboer die de moordenaar van haar zus wist te vergeven.

Trijntje Oosterhuis is een van de beste zangers van Nederland. Samen met Anouk Taytelbaum, een psycholoog met een grote praktijk in Amsterdam, heeft ze Soulful Mind Sessions opgericht. Dat is een platform voor inspirerende workshops om door middel van zingen 'in je kracht, je waarheid' te komen.

Jacqueline Beemsterboer is 24 jaar als haar enige zus Nadine wordt vermoord door haar ex-vriend. Geholpen door haar spirituele pad van zelfbewustwording heeft ze hem, 13 jaar later, kunnen vergeven en wil ze graag met hem in gesprek gaan in het forensisch psychiatrisch centrum ‘De Oostvaarderskliniek” in Almere. Narsingh volgt Nadine bij dit bijzondere moment.

Dit is de laatste aflevering van dit najaar. Eind februari is Iedereen Verlicht terug op TV. Online gaat Iedereen Verlicht natuurlijk door op Facebook en vanaf zondag ook op YouTube.

Iedereen Verlicht
Uitzending: zondag 17 november om 16.25 bij de NTR op NPO 2.

Bron: (beeld) NTR