TV-Visie: Nieuws Nederland

Ruud de Wild spreekt en schildert politieke kopstukken in 'Ingelijst'
Voor Ruud de Wild komen in het nieuwe KRO-NCRV tv-programma 'Ingelijst' zijn passies bij elkaar: muziek en kunst. In 'Ingelijst' interviewt Ruud lijsttrekkers van verschillende politieke partijen en onderzoekt zo de soundtrack van hun leven.
>> meer lezen

Jill test negatief: opnieuw naar het 'Big Brother'-huis
Goed nieuws voor de fans van 'Big Brother'. Na de ziekenhuisopname gevolgd door een korte quarantaine mag de 22-jarige Jill vandaag terugkeren naar het 'Big Brother'-huis.
>> meer lezen

BN'ers jureren ijssculpturen mee in 'IJsmeesters: een koud kunstje'
In een speciaal voor 'IJsmeesters: een koud kunstje' opgezet ijsatelier nemen zes ervaren ijskunstenaars het tegen elkaar op in een ijskoude afvalrace. Van een blok ijs, naar een prachtig ijssculptuur; van niets, naar iets.
>> meer lezen

'Danny's Wereld' nieuw bij de VPRO
In 'Danny's Wereld' gaat Danny Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij praat met mensen die moeilijk toegankelijk zijn en tot nu toe onzichtbaar waren voor het grote publiek, mensen die de grens opzoeken of daar overheen zijn gegaan of mensen die zich buitengesloten voelen.
>> meer lezen

Tim Hofman aangevallen tijdens opnames voor 'BOOS'
BNNVARA-presentator Tim Hofman en zijn crew zijn dinsdag in Capelle aan den Ijssel belaagd. Dat meldt hij zelf op Twitter. Er werden spullen in de richting van hem en zijn crew gegooid met de bedoeling hen te verjagen.
>> meer lezen

Na 10 jaar komt 'Op Zoek Naar...' terug op televisie
Na tien jaar keert het programma 'Op Zoek Naar...' terug op televisie. AVROTROS komt met een nieuwe, frisse editie van het populaire programma.
>> meer lezen

Zijn 'Prince Charming' Marvin en Marnix nog bij elkaar?
Een aantal weken geleden begon 'Prince Charming', Marvin, aan zijn zoektocht naar ware liefde. Twaalf vrijgezellen woonden samen in het prachtige palazzo waar ze een gooi deden naar het hart van 'Prince Charming'.
>> meer lezen

Nieuwe programma's en voorstellingen voor iedereen op NPO Cultuur
In samenwerking met talloze makers uit de wereld van de podiumkunsten presenteert NPO Cultuur de komende weken veel gloednieuwe producties voor een zeer divers publiek.
>> meer lezen

EO-documentaire voltooit levenswerk Jules Schelvis over opstand in Sobibor
Op 14 oktober 1943 komt een groep gevangenen in vernietigingskamp Sobibor in opstand tegen de SS-bewakers. Veertig jaar later interviewt de Nederlander Jules Schelvis, zelf overlevende van Sobibor, twaalf mannen en vrouwen die bij de opstand betrokken waren.
>> meer lezen

Nieuwe serie 'A Teacher' vanaf 8 februari op FOX
In de nieuwe drama serie 'A Teacher' word je op FOX meegenomen in de leugens van de gevaarlijke relatie tussen een lerares en een student van Westerbrook High School.
>> meer lezen

Wie overleeft het bloedstollende nieuwe programma 'De Verraders'?
Vanaf zaterdag 13 maart start RTL met 'De Verraders', een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad.
>> meer lezen

Kijkcijfers: 1,4 miljoen voor Matthijs van Nieuwkerk
De nieuwe talkshow 'Matthijs Gaat Door' op NPO 1 was zaterdagavond goed voor ruim 1,4 miljoen kijkers. Dat schrijft het AD op basis van de resultaten van Stichting Kijkonderzoek.
>> meer lezen

Vijfde bakker verlaat 'HHB'-tent: 'Het was alsof we naar een pretpark gingen'
Zondagavond is bekendgemaakt wie als vijfde de Heel 'Holland Bakt'-tent moest verlaten. Opgelet als je de aflevering nog niet gezien hebt want dit artikel bevat spoilers.
>> meer lezen

'Hunted VIPS' gaat maandag van start
Na vijf seizoenen van het succesvolle programma 'Hunted' waarin onbekende Nederlanders uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam, is het nu de beurt aan een aantal bekende Nederlanders. Vanaf maandag 25 januari is in 'Hunted VIPS' te zien of het vier duo’s lukt om de hunters te slim af te zijn. Is het een nadeel dat iedereen weet wie je bent? Of is het juist een voordeel?
>> meer lezen

Daarom greep productie 'Big Brother' zo laat in bij zieke Jill
Vorige week was er heel wat commotie omdat de productie van 'Big Brother' erg laat de hulpdiensten contacteerde nadat kandidate Jill 's nachts onwel was geworden. Een bron binnen de productie geeft nu tekst en uitleg in de krant.
>> meer lezen

Tim den Besten haalt mens en dier uit hun winterdip in 'Kwartier van het Dier'
Tim den Besten presenteert het nieuwe seizoen van de VPRO Jeugd talkshow 'Kwartier van het Dier' – the winterdip edition. Hét programma voor mens en dier met een winterdip.
>> meer lezen

Videoland komt met documentaire over de geheime wereld van Only Fans
Videoland geeft binnenkort, in samenwerking met ITV studios Netherlands, een spannend inkijkje in het nieuwe fenomeen Only Fans met de documentaire 'De Geheime Wereld van Only Fans'.
>> meer lezen

Feest van herkenning voor de allerkleinsten in nieuwste Videoland Original 'Woezel & Pip: Vriendjesclub'
Woezel & Pip bestempelen hun status op de Nederlandse markt met een exclusieve deal met Videoland. De beste vriendjes uit de Tovertuin, die vorig jaar hun vijftienjarig jubileum vierden en bekend zijn van onder anderen hun boeken, theatertournees, (internationale) animatieserie en animatie bioscoopfilm, claimen met 'Woezel & Pip: Vriendjesclub' hun positie op de groeiende on demand markt. Een interactief en educatief format voor kinderen, samen met kinderen gemaakt.
>> meer lezen

Nieuwe KRO-NCRV jeugd dramaserie 'Mijn Kleine Grote Broer'
In de humoristische KRO-NCRV jeugd dramaserie 'Mijn Kleine Grote Broer' volgen we de onzekere puber Fien (Sharai Troostwijk) tijdens haar eerste jaar op de middelbare school.
>> meer lezen