TV-Visie: Nieuws Nederland

'Expedition to the Edge' op Discoery
De legendarische Noordwestelijke Doorvaart is een van de zwaarste vaarroutes op aarde. Het is de vaarverbinding tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan, dwars door de poolarchipel van Canada.
>> meer lezen

Nieuwe spelshow 'I Can See Your Voice' maakt nieuwe panelleden bekend
Vrijdag 25 september zijn de opnamen gestart van de nieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice'. Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer & Samantha Steenwijk zijn de panelleden die moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.
>> meer lezen

Extra nachtuitzendingen 'Op1' rond verkiezingen VS
Talkshow 'Op1' zendt de komende weken de drie grote verkiezingsdebatten tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden rechtstreeks uit in speciale nachtuitzendingen.
>> meer lezen

Kinderen voor Kinderen brengt nieuwe album 'En toen?' uit
Vrijdag 25 september komt het nieuwe album 'En toen?' van BNNVARA's Kinderen voor Kinderen uit. Het eenenveertigste album van het populaire kinderkoor staat vol gloednieuwe, vrolijke en actuele liedjes.
>> meer lezen

Nederlandse MMA atleten terug in de kooi tijdens Bellator Milaan op Spike
Sterke Nederlandse MMA cards tijdens nieuwe Europese Bellator events. Robin van Roosmalen maakt zijn langverwachte MMA-debuut.
>> meer lezen

Nieuw programma 'Koken Voor Een Week' op 24Kitchen
'Wat zullen we vandaag weer eens koken?' Deze vraag horen we niet meer in de huizen waar naar 24Kitchen wordt gekeken met de hulp van chefkok Danny Jansen.
>> meer lezen

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring
Eindelijk weten we welke televisieprogramma’s genomineerd zijn voor de allerbelangrijkste categorie: de Gouden Televizier-Ring!
>> meer lezen

Schokkend verhaal 'Predator At Large' op Dplay
Het is de nachtmerrie van elke ouder: dat je kwetsbare kind wordt ontvoerd door iemand met kwade bedoelingen. Het overkwam Erin Runnion in 2002.
>> meer lezen

Sinterklaasintocht dit jaar zonder publiek
Dit jaar zal de intrede van Sinterklaas met grote waarschijnlijkheid gewoon plaatsvinden, zo meldt de publieke omroep NTR in een verklaring. Dit jaar mag er alleen geen publiek aanwezig zijn, de locatie van de intrede zal dan ook niet bekend worden gemaakt.
>> meer lezen

Geraldine Kemper volgt zes vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld
In Nederland heeft 1 op de 5 vrouwen en 1 op de 16 mannen te maken gehad met seksueel geweld. Dit varieert van verkrachting tot jarenlang misbruik. Sommige slachtoffers zijn voor de rest van hun leven getekend.
>> meer lezen

Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst & Najib Amhali in panel 'Wie van de 3'
De vrolijke familiequiz 'Wie van de 3' is vanaf zondag 11 oktober om 20.30 uur te zien bij SBS6. Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel dat probeert te achterhalen wie van de 3 kandidaten tegenover hen de échte Elvis-imitator, uitsmijter of zwemlerares voor zeemeerminnen is.
>> meer lezen

Ontspanning, muziek en goede gesprekken tijdens verblijf op 3-sterren camping van Nick, Simon & Kees
Even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en opladen. Dat is wat Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer hun gasten tijdens het verblijf op 'De 3 Sterren Camping' bieden.
>> meer lezen

NPO Zapp staat in het teken van Week Tegen Pesten
Pesten gebeurt al lang niet meer alleen op school. Toen de scholen afgelopen april en mei gesloten waren als gevolg van de coronacrisis, registreerde De Kindertelefoon aanzienlijk meer gesprekken over digitaal pesten: 16,9% in april 2020 ten opzichte van 3,7% in april 2019 en 11,2% in mei 2020 vergeleken met 3,7% van diezelfde maand in 2019.
>> meer lezen

Anne-Mar Zwart in gesprek met kinderen over pesten in 'De Plaagmuur'
In de Week Tegen Pesten zendt de EO het nieuwe programma 'De Plaagmuur' uit. Het is de opvolger van het met een Gouden Roos bekroonde programma 'De Anti Pest Club'.
>> meer lezen

'The Mum Who Caught Tourettes' nieuw op Dplay
Van de een op de andere dag kreeg de toen 40-jarige Elizabeth Hall het Tourette-syndroom en veranderde ze in een regelmatig scheldende en vloekende moeder. Enkele jaren ervoor was haar tienerzoon Robert al hetzelfde overkomen.
>> meer lezen

Henry van Loon, Theo Maassen, André Dongelmans en Jelka van Houten in 'Niks te Melden'
In de nieuwe BNNVARA-comedyserie 'Niks te Melden' wacht iedereen op de actie die nooit komt. Twee politieagenten die samen veel te veel tijd doorbrengen in een auto (Henry van Loon en Stefan de Walle), twee agentes in een verdacht rustige meldkamer (Jelka van Houten en Eva Laurenssen) en drie criminelen die opzichtig onzichtbaar proberen te blijven (Theo Maassen, André Dongelmans en Jim Deddes).
>> meer lezen

SBS6 schrapt geflopt vooravondprogramma 'Dat Vindt Nederland!'
Na slechts 3 weken schrapt SBS6 'Dit Vindt Nederland', het vooravondprogramma dat de voorbije weken vooral opviel door zijn lage kijkcijfers. Vanaf maandag 12 oktober keren de spelshows '50/50' en 'Lingo' terug in de vooravond.
>> meer lezen

Corona of niet! Dit zijn de 4 scenario's voor het Eurovisie Songfestival 2021
Na drie live TV-shows met een publiek van ruim 180 miljoen kijkers zal op zaterdag 22 mei 2021 hoe dan ook een nieuwe winnaar van het Eurovisie Songfestival worden gekroond. Om die belofte te kunnen maken geeft de Nederlandse organisatie van het festival de komende periode concreet invulling aan vier basisscenario’s.
>> meer lezen

Dit zijn de bakduo's en eerste beelden uit 'Heel Holland Bakt Kids'
In 'Heel Holland Bakt Kids' gaan jonge bakkers samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. Zes bakduo's gaan de sterren van de hemel bakken in de 'Heel Holland Bakt'-tent en de deelnemers zijn nu eindelijk bekend!
>> meer lezen