Undercover seizoen 2 in het voorjaar op Netflix

De opnames voor het tweede seizoen van Undercover zijn inmiddels in volle gang. Het eerste seizoen werd op 3 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is sindsdien massaal bekeken. Nog voordat het eerste seizoen op Netflix verscheen, was al duidelijk dat Tom Waes en Anna Drijver terugkeerden voor een vervolg. Het onderwerp voor dat tweede seizoen is nu ook bekend.

Illegale wapenhandel

In het eerste seizoen van Undercover zagen we hoe een Nederlandse en Belgische politie-agent undercover gingen bij een grote drugsorganisatie die zich richtte op XTC. Het tweede seizoen bestaat net als het eerste seizoen opnieuw uit tien afleveringen. De serie speelt zich één jaar na de gebeurtenissen in seizoen 1 af. Kim (Anna Drijver) werkt inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie en Bob (Tom Waes) is nog steeds agent.

Als ze op een illegale wapenhandel stuiten van Syrië naar België, gaat Bob undercover om meer te weten te komen. Ondertussen zit Ferry Bouman (Frank Lammers) nog altijd in de gevangenis en probeert hij erachter te komen welke undercoveragenten hem gepakt hebben.

''De opnames voor het tweede seizoen van Undercover zijn inmiddels in volle gang. Naar verwachting worden de opnames in september afgerond.Mogelijk kunnen we net als bij seizoen 1 in de lente aan de slag met nieuwe afleveringen, maar dat is afwachten. De afleveringen worden net als bij seizoen 1 eerst uitgezonden in België'', aldus Netflix.

Bron: Netflix/Dutch Radio