Voor wie kiest Gaby Blaaser?

Op woensdag 20 mei start de Videoland Original-serie ‘De Bachelorette’; de romantische realityserie waarin influencer Gaby Blaaser op zoek gaat naar de liefde. Maandag maakt Videoland al bekend wie de achttien mannen zijn die Gaby’s hart proberen te veroveren. Gaby: “Het aftellen kan nu eindelijk beginnen! Ik ben erg blij dat ‘De Bachelorette’ volgende week van start gaat zodat iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de 18 mannen heeft uitgepakt.”

De achttien vrijgezelle mannen
Uit de honderden aanmeldingen zijn achttien mannen geselecteerd in de leeftijd van 24 jaar tot en met 41 jaar.

Over ‘De Bachelorrette’
Met Zuid-Afrika als het ultieme liefdesdecor, proberen achttien vrijgezellen het hart te veroveren van de allereerste Nederlandse ‘Bachelorette’: Gaby Blaaser. Na een roerig liefdesleven weet de actrice en influencer precies wat ze zoekt in een partner en is ze helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in één van de grootste Internationale datingshows van dit moment. Tijdens dates en activiteiten leert ze de kandidaten steeds beter kennen. Met presentator Rick Brandsteder aan haar zijde bepaalt Gaby in de wekelijkse ‘rozenceremonie’ wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd krijgen om haar liefde te winnen en wie er terugvliegt naar Nederland. Wie blijft er tot het laatst over en verovert het hart van ‘de Bachelorette’?

Gaby Blaaser: “Deze bijzondere vorm van ‘daten’ heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen; de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates.. het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven!”

'De Bachelorette' is geproduceerd door WarnerBros. en is vanaf woensdag 20 mei alleen te zien bij Videoland

Bron: (beeld) Videoland - RTL