VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff bij Rick Nieman in WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast bij Rick Nieman. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen.

Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luitenant-kolonel Gwenda Nielen zijn te gast bij WNL Op Zondag over 75 jaar vrouwen in de krijgsmacht. De bewindsvrouw houdt een pleidooi voor meer vrouwen bij defensie.

Presentator en historicus Hans Goedkoop over de historische banden tussen Engeland en Nederland. Over Johan de Witt en geheime handelsverdragen, zeeoorlogen en de perikelen tussen de Stuarts en de Oranjes.

Cybersecurity deskundige Ronald Prins over de vraag: wat als het internet plat komt te liggen? Deze week bestaat het World Wide Web 30 jaar, wat als het internet wordt getroffen door grootschalige en gecoördineerde cyberaanvallen? Is Nederland daar goed op voorbereid?

WNL Op Zondag
met Rick Nieman
Zondagmorgen 10 maart, 09.30 uur, NPO1

Bron: WNL