Willibrord Frequin becommentarieert Hendriks en Genee

Willibrord Frequin heeft een belangrijke rol in de nieuwe talkshow Café Hendriks en Genee, het laatste woord is aan hem. De oud-journalist voorziet het duo vanaf zondag aan het einde van elke aflevering van commentaar, zo vertelde hij vrijdag in Pauw.

"Ik geef in een halve minuut even mijn commentaar erop", zei Willibrord over zijn rol in de Veronica-talkshow. "Pittig en heftig en zoals het is." De 77-jarige oud-presentator belooft "eerlijke kritiek". "Die willen ze zelf ook graag hebben. En ook zinvolle kritiek."

Willibrord was ook van de partij bij de twee proefafleveringen die Hélène Hendriks en Wilfred Genee maakten. "Die eerste was niet zo sterk, de tweede beter", analyseerde Wilfred. De presentator zei dat het nog zoeken is naar de chemie tussen hem en Hélène. "Je hebt tv-duo's gehad die werkte en duo's die minder werkte, dat luistert heel nauw."

Volgens Willibrord vormen Hélène en Wilfred "een lief en leuk koppel". "Ze worden steeds beter. Ik denk dat ze echt gaan vlammen zondag. Ik heb hoge verwachtingen."

Bron: © ANP