Willie Wartaal aan de slag voor SLAM!

Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal, gaat aan de slag voor SLAM!. Hij richt zich in de eerste plaats op de presentatie van online formats op het YouTube-kanaal van SLAM! Series, in de toekomst zal de samenwerking verder worden uitgebouwd. Op 4 januari trapt de presentator af met het nieuwe seizoen van STATEMENTS, waar hij o.a. cabaretier Najib Amhali en Rapper Donnie verwelkomt. Daarmee maakt Willie Wartaal direct zijn debuut als presentator in een YouTube-serie.

Willie Wartaal over zijn nieuwe avontuur: "Super veel zin om nieuwe dingen te leren. SLAM! is een partij die jonge NL-talige makers kansen gunt."

"We vinden het super tof dat Willie Wartaal voor SLAM! aan de slag gaat", vertelt een enthousiaste Rens Goseling, head of digital content bij SLAM!. "Willie is een excentriek persoon en weet in zijn manier van presenteren de perfecte combinatie te vinden tussen humor en een serieuzere noot. Ik heb heel veel zin om veel vette content met hem te maken!”

maandagavond schuift Willie Wartaal tussen 19:00 en 22:00 uur aan bij Club Ondersteboven, de avondshow van Tom van de Weerd en Bram Krikke, waar hij meer zal vertellen over zijn plannen bij SLAM!. Dinsdag 17 december is hij tevens te horen in Early Birds, de ochtendshow van SLAM!.

Over Willie Wartaal
Willie Wartaal (1982) is rapper, acteur en tv-presentator. Hij woont samen met zijn vriendin en heeft twee kinderen. Met Faberyayo en Vieze Fur vormt hij De Jeugd Van Tegenwoordig. In 2005 braken ze door met de hit Watskeburt?!, later volgden bekende nummers als Sterrenstof, Get Spanish, Hollereer en De Formule. Afgelopen juni gaf de groep zijn duizendste en grootste show ooit in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Bron: (foto) SLAM!/Dutch Radio