Gert Verhulst komt met eerste soloalbum

Op 10 september brengt Gert Verhulst zijn eerste soloalbum uit: “Zijn mooiste liedjes”. Dat meldt Studio 100. Dit album is een verzameling van enkele verborgen parels uit het Studio 100 repertoire. Stuk voor stuk nummers die Gert zelf heeft geschreven.

 

Studio 100 bestaat dit jaar 25 jaar, de perfecte aanleiding dus om deze cd uit te brengen. 

 

Gert Verhulst: “Ik speelde al enkele jaren met dit idee. Ik heb samen met Johan Vanden Eede de afgelopen 25 jaar namelijk enorm veel nummers geschreven voor onze artiesten, maar aangezien sommige series al enkele jaren gestopt zijn, bleef er een rijk repertoire in de kast liggen. Ik wou een aantal nummers een tweede leven in blazen door ze samen met Steve Willaert in een nieuw en hedendaags jasje te steken. Bovendien hebben we hetzelfde gedaan met 2 nummers uit onze rijke traditie van familiemusicals. Hopelijk wordt het zowel voor de fans van toen als voor een nieuwe generatie een verrassende muzikale ontdekkingsreis. ”

 

Op 20 augustus komt de eerste single van het album uit: “Zij”. Een greep uit de nummers die op het album komen:

 

Ware liefde (Het Huis Anubis)

Het pad der 7 zonden (Het Huis Anubis)

Zondag (Het Huis Anubis)

Zij (Het Huis Anubis)

Wervelwind (Spring)

Dansen (Spring)

Helena (Ghost Rockers)

De film van ons leven (Ghost Rockers)

Engeltjes (Amika)

Zij is de liefde( Amika)

Voor altijd (Robin Hood)

Zonder liefde (De 3 Biggetjes)

 

Bron: (hoes) Studio 100/Dutch Radio

 

Loiza Lamers & Rijk Hofman vormen nieuw presentatie duo 

Loiza Lamers & Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatie duo en zoeken kandidaten voor de Nederlandse versie van de populaire discovery+ serie Singletown.

 

In deze reality serie worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te kijken of het single leven beter bij hen past. Ze ontdekken of een leven als vrijgezel misschien toch prettiger is en ze gaan een onvergetelijke tijd tegemoet in hartje Rotterdam.

 

 “Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is! En wat ik zo leuk vind, is dat we niemand sturen tot iets en we iedereen zelf laten ontdekken wat ze echt willen. Zoals in real-life.’’, aldus Rijk over zijn nieuwe programma.

 

Loiza is net zo enthousiast: “Ik ben trots dat ik de kans krijg om dit geweldige programma samen met Rijk te mogen maken. Ik kan niet wachten om dit programma eindelijk te gaan draaien en kijk uit naar het moment dat het voor iedereen te zien is!”.

 

Koppels die zich willen aanmelden voor dit programma, kunnen dat doen via dit online formulier.

 

In Singletown worden de stellen gemixt en nemen zij hun intrede in twee verschillende (en zeer luxueuze) appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met anderen zonder dat hun eigen partner erbij is. Maar die ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. Komen ze er na drie weken Singletown sterker uit samen of past het single leven toch beter bij ze? Aan Rijk en Loiza de eer om de singles te coachen en te supporten in welke keuze ze uiteindelijk ook maken.

 

Singletown speelt zich af in meerdere steden: er is een Britse variant, waar de singles feest vieren in een stijlvol appartement aan de Thames, en eentje in Denemarken en Noorwegen. En van al deze Singletowns zijn de escapades nu al te zien bij discovery+. 

 

Bron: (foto) discovery+

 

Nicolette van Dam en Bas Smit hebben vakantieboek

Nicolette van Dam (36) en haar Bas (40) zijn met hun dochters door Nederland getrokken en hebben álles vastgelegd in een heus vakantieboek. Dat meldt RTL Boulevard.

 

Ze zijn normaal gesproken vaak in Spanje te vinden, maar door corona loopt alles anders.

 

Bekijk hier de video van RTL Boulevard.

 

 

 

Bron: (beeld) RTL Boulevard/Dutch Radio

 

Henk Dissel full time in de bouwmarkt

Henk Dissel ging van 250 optredens per jaar naar full time in de bouwmarkt: 'Ik waardeer nu zoveel wat anderen doen', aldus de volkszanger tegen over EenVandaag.

 

Normaal treedt hij op voor volle zalen, maar door corona kwam hij thuis te zitten. Bij de pakken neerzitten was niets voor Henk, dus ging hij bij de bouwmarkt van zijn oom aan het werk. "We lopen allemaal moeilijk te doen, maar je kan ook gaan werken", zegt Henk Dissel in de video van EenVandaag.

 

Bekijk hieronder de video van EenVandaag met Henk Dissel.

 

 

Bron: (beeld) EenVandaag/Dutch Radio

 

Tineke de Nooij deelt herinneringen aan Hilversum in podcast

In het tweede seizoen van De TinekePodcast van MAX-dj Tineke de Nooij geeft Tineke wederom een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen en anekdotes waarin Tineke vertelt over wat haar bezighoudt: haar familie, haar katten, de dingen waar ze zich over verbaast en verwondert, de actualiteiten, herinneringen aan oud-collega’s, en maatschappelijke thema’s. Dit keer deelt Tineke haar herinneringen aan Hilversum.

 

'Maakt u weleens wat mee mevrouw?' Nou, Tineke maakt van alles mee. Ze is met haar regisseur Lianne naar Baarn geweest, met vriendin Vivian Boelen naar Loosdrecht. En nu gaat ze naar Hilversum. Haar leven heeft het meest gedraaid om Hilversum. Ze is er opgegroeid, naar school gegaan en natuurlijk waren in Hilversum de Veronica-studio's. Ook woonde Tineke in een laan waar iedereen bij de omroep werkte, dus er is genoeg te bespreken.

 

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingdiensten te beluisteren.

 

Bron: Omroep MAX/Dutch Radio 

 

Estavana Polman tijdens de Olympische Spelen te zien bij de NOS

Estavana Polman zal tijdens de Olympische Spelen te zien zijn bij de NOS. Dit vertelt ze aan Shownieuws.

 

"Ik ben nu in Nederland", zegt ze in de onderstaande video. "En leuk, ik ga ook wat wedstrijden doen van de meiden bij de NOS. Dus dat is wel leuk."

 

Meer lezen over Estavana Polman? Ga naar Shownieuws.nl.

 

Bron: (beeld) Shownieuws/Dutch Radio

 

Mai Tai geeft optreden tijdens Soul Night Live van NPO Radio 2

Mai Tai heeft opgetreden tijdens Soul Night Live van NPO Radio 2. Dit deed de discogroep omdat de publieke radiozender in het teken staat van het Soul Night Weekend.

 

Bekijk hieronder het swingende optreden terug!

 

 

Meer informatie over het NPO Radio 2 Soul Weekend via de website: www.nporadio2.nl

 

Bron: (beeld) NPO Radio 2/Dutch Radio 

 

Bas Nijhuis vraagt vriendin ten huwelijk

Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Dit deed hij op een speciale manier.

 

Bekijk hieronder de video.

 

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: De Oranjezomer

 

Sieneke heeft een nieuwe single: ‘Wat ‘N Ellende’

Sieneke haar nieuwe single is uit. De titel van de plaat is ‘Wat ‘N Ellende’ en is uitgebracht door het Label Smile Music. 

 

Bekijk hieronder de videoclip.

 

 

 

 

 

Tekst: M. Weber / E. Hartkamp

Muziek: E. Hartkamp - N. Padidar

Productie: Emile Hartkamp & Norus Padidar

Opnames: Caesar's Palace Studio's Arnhem

 

BOEKINGEN / MANAGEMENT:

DeMuziekPromoter.nl (Kees Stevens).

 

www.sieneke.com -  www.smilemusic.eu

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Smile Music

 

'GTST de podcast' deze zomer te beluisteren

Kijkers hoeven GTST deze zomer niet te missen, want voor wie álle behind the scenes info uit Meerdijk wil horen, is vanaf vrijdag 9 juli wekelijks ‘GTST de podcast’ te beluisteren via de bekende podcast kanalen.

 

Acteurs delen hun ervaringen, schrijvers komen aan het woord en geen backstage geheim blijft onbesproken. 

 

Iedere week schuiven een castlid én een maker van GTST aan om elkaar het hemd van het lijf te vragen over alles wat met Meerdijk te maken heeft.

 

Bron: RTL/Dutch Radio 

Beeld: Endemol Shine Nederland