Foto: Katja Schuurman - Instagram [Dutch Radio]

 

Katja Schuurman te zien in film Ome Cor

Katja Schuurman is als zuster te zien in de film Ome Cor (gespeeld door Martin van Waardenberg) is een oud havenarbeider, die een tikkie gefraudeerd heeft met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Als dit aan het licht komt zijn de gevolgen niet te overzien. Uitkering foetsie, uit huis gezet, mot met zijn dochter en zelfs een taakstraf. Gaat het ome Cor lukken om zijn leven weer op de rit te krijgen?

 

Kijk op www.omecor.nl voor meer informatie.

 

'OME COR' is vanaf 13 december te zien via Pathé Thuis, Amazon Prime Video, iTunes, MeJane, Google Play, KPN, Ziggo, T-Mobile en Tele2

 

Een deel van de opbrengst van ‘OME COR’ gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis.

 

Foto: © Videoland
Katja Schuurman in Videoland Serie

                                                                                               Foto: © Videoland

Katja Schuurman - Nieuw deze zomer: ‘Every day basics that never bore.’ Stijlvolle en duurzame items die je makkelijk combineert met je andere kleurrijke favorieten uit de collectie van POM Amsterdam
Katja Schuurman zomer POM Amsterdam

Katja Schuurman te zien in nieuw seizoen  'Boerderij van Dorst'

Gordon, Hans Klok, Anouk, Eva Crutzen, Froukje, Douwe Bob, Katja Schuurman, Maxim Hartman, Défano Holwijn en Hanneke Groenteman steken de handen uit de mouwen op Ravens boerderij.

 

Raven van Dorst trekt zich wederom terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde: poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken; het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf. 'Boerderij van Dorst' is vanaf zondag 29 mei om 20.25 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3.  

 

Raven: "Vorig seizoen was een opwarmertje. Ik heb m'n draai gevonden en wil van de boerderij een waar paradijs maken. Uiteraard weer met hulp van BN'ers, want het is zo leuk om ze te zien zwoegen. En alleen is maar saai."

 

In de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans en Eva helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen. Maar de belangrijkste vraag van deze aflevering is toch wel hoeveel grappen Eva en Raven uit hun hoed toveren over Hans?

 

Bron: (beeld) BNNVARA/Dutch Radio

 

Katja Schuurman & Frédérique Spigt maken podcast over ontspullen in Op1

Wordt het weggooien of houden? Vriendinnen Katja Schuurman en Frédérique Spigt komen om in de spullen waar ze niets meer aan hebben. In de podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’ helpen ze elkaar met orde scheppen in de chaos. Hoe hebben ze dat aangepakt? Daar vertellen ze over bij Op1.

 

Katja Schuurman en Frédérique Spigt leerden elkaar twintig jaar geleden kennen bij het nationaal dictee en hadden meteen een klik. Ze blijken dezelfde voorliefde te hebben voor rommel maken en dingen bewaren. Toch is de bedoeling van de podcast niet een grote schoonmaak volgens Spigt. ”Aan al die dingen kleeft natuurlijk iets waar wij heel gevoelig voor zijn. Dan komt zij weer met een heel pak kranten en dan zit daar opeens een huwelijksakte in. En dag zeg ik ‘wat doet dat hier?!’.” De spullen die de vrouwen in elkaars huis vinden worden als haakje gebruikt. ”Vervolgens dan ontwikkeld zich een totaal associatief gesprek wat alle kanten opgaat”, zegt Katja Schuurman.

 

Kijk de hele uitzending hier terug: www.npostart.nl/op1

 

Bron: (beeld) Op1/Dutch Radio 

 

COSTA!! Vanaf 28 april in de bioscoop.

Bekijk hieronder de foto en trailer:

 

Katja Schuurman over toekomst na relatiebreuk

Katja Schuurman is voor het eerst openhartig over de toekomst na relatiebreuk tegen Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden. 

 

Katja verbrak in november 2021 haar huwelijk met Freek van Noortwijk. Ze vertelt aan Jordi over deze droevige breuk en over hoe ze de toekomst voor zich ziet.

 

Bekijk hieronder de video:

Bron: (beeld) De Telegraaf/Dutch Radio

 

Linda Roos & Jessica album luisteren

Linda, Roos & Jessica was een Nederlands zangtrio bestaande uit Babette van Veen, Guusje Nederhorst en Katja Schuurman. Het trio was afkomstig van de soap Goede tijden, slechte tijden. Naast uitgebrachte singles hebben ze ook een album gemaakt.

 

Luister hier naar het album van Linda Roos & Jessica.

 

Katja Schuurman met single Spaceship 

Katja Schuurman haar solo single Spacescip komt uit het jaar 2000.

Het is een Engels pop nummer uit Nederland. Bekijk hier de videoclip (Promo & Tv Show).

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: TMF/Dutch Radio 

 

Katja Schuurman op kraamvisite bij Birgit

Katja Schuurman is op kraamvisite geweest bij zus Birgit. Dat meldt ze o.a. op Facebook.

 

Ze schrijft: ''Jimi! Je bent er gewoon echt! Wat een wonder.. En wat ben je mooi. En schattig. En klein. Ik ben zo trots op jou, lieve zus! En meer dan blij voor jou papa Sander en allerliefste grote broer Chico. Zie hier de eerste ontmoeting tussen nicht en neef.''

 

Het is voor Birgit en haar vriend Sander van Haarlem hun eerste kindje. Uit een eerdere relatie kreeg Birgit zoon Chico, die nu 12 jaar is.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: FHM Nederland

 

Katja Schuurman met De Jeugd van Tegenwoordig Kerstplaat: 'Ho Ho Ho'

Katja Schuurman heeft met De Jeugd van Tegenwoordig ooit de Kerstplaat 'Ho Ho Ho' gemaakt.  

Het liedje komt uit 2005 en is uitgebracht door TopNotch. Bekijk de videoclip!

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: TopNotch - YouTube

Katja Schuurman zit weer goed in haar vel

Katja Schuurman zit weer goed in haar vel. Zo is te zien in de nieuwste video die ze geplaatst heeft op Facebook.

 

Ze schrijft: ''Vallen en weer opstaan; geleerd van Coco Loulou!''

 

Daarnaast heeft ze ook Max Verstappen gefeliciteerd met het feit dat hij wereldkampioen is!

 

Bekijk de video via haar Facebookpagina: www.facebook.com/katjaschuurmanofficial.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Katja Schuurman - Facebook

 

Katja Schuurman en Freek niet meer als geliefden door het leven

Katja Schuurman en Freek gaan niet meer als geliefden door het leven. Dat meldt Katja op Instagram.

 

Ze schrijft: ''Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten. Toch zijn we meer dan dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben. We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was. Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken. Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben wiens vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij. En ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist.''

 

Slotwoord Katja Schuurman

''Ik vraag om de kinderen met rust te laten. Geen fotografen bij school deze keer, alstjullieblieft..

Wat ik te zeggen heb, heb ik bij deze gedeeld. Ik geef geen interviews, quotes of wat dan ook. En als er bladen, showprogramma’s, fotografen zijn die graag mijn tranen willen vastleggen; laat het even weten via mijn management, dan stuur ik wel een selfie. Met andere woorden: we hopen op jullie respect en afstand, zodat we dit gezamenlijk tot iets minder pijnlijks en op termijn zelfs weer tot iets gelukkigs kunnen maken.''

 

Dochter Katja Schuurman aan de wandel

De jongste dochter van Katja Schuurman is aan de wandel. Dat is te zien in een video die moeder Katja op haar Facebookpagina heeft gezet.

 

Katja Schrijft: “Het gaat er niet om hoe vaak je valt, maar om hoe vaak je weer opstaat.” Het liefst zo vol goede moed als Coco Loulou #staypositive.

 

De reacties op het filmpje zijn overweldigend! Bekijk ze www.facebook.com/katjaschuurmanofficial.

 

Bron: Dutch Radio

 

Katja Schuurman geeft duidelijkheid 

Katja Schuurman heeft duidelijkheid gegeven op haar sociale media. Dit naar aanleiding van haar uitspraken in de Zelfspodcast van Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema, waarin ze aankondigde dat ze het komende half jaar "een soort van sabbatical" neemt.

  

Lees hier Katja haar toelichting in een Instagrampost. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: (beeld) Shownieuws/Dutch Radio 

 

Katja Schuurman in teaser Costa!!

Katja Schuurman te zien in de eerste beelden van Costa!! Dutch FilmWorks heeft de teaser online gezet. De film is vanaf maart 2022 te zien in de bioscoop.

 

Over Costa!!

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?  

 

Cast: Katja Schuurman, Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Soy Kroon, Oscar Aerts, Ella-June Herard, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Roeland Fernhout en Tina de Bruin

 

Regie: Jon Karthaus

 

Bron: (beeld) Dutch FilmWorks/Dutch Radio

 

Katja Schuurman draagt speciaal T-shirt

Katja Schuurman gaat zich inzetten voor schoolkinderen in Indonesië. Naast Katja doen ook Tygo Gernandt en Daniël Boissevain dat. 

 

Ze hullen zich net als de Amerikaanse acteur Jack Black

in speciale shirts om geld op te halen voor een school op het eiland Lombok.

 

Meer informatie is te vinden op www.facethis.org.

 

Bron: ANP/Dutch Radio

Foto: Face This 

 

 

Hoofdredacteur-FHM Chris Riemens gaat grillen met Katja Schuurman

Hoofdredacteur Chris Riemens van FHM gaat in de laatste aflevering van Smokey Sessions (seizoen 1) grillen met de legendarische Katja Schuurman.

 

Terwijl de twee een verrukkelijke tarbot met botersaus bereiden op de Weber SmokeFire, praten ze over Ademnood, het eten van koeienogen en openhartigheid over seks in de media.

 

Bekijk hier de aflevering Smokey Sessions met Katja Schuurman.

 

Bron: (beeld) FHM Nederland/ Dutch Radio

 

Katja Schuurman doet #mosselchallenge 

Katja Schuurman heeft mee gedaan aan de #mosselchallenge. Naast Katja gaat ook Donnie en Eline de Munck de #mosselchallenge aan.

 

Onder begeleiding van Dennis Weening proberen zij binnen 15 minuten een mosselgerecht op tafel toveren. Lukt het ze om binnen 15 minuten een spectaculair lekker mosselgerecht op tafel te zetten en 3 challenges uit te voeren?

 

Bekijk de video hoe Katja de #mosselchallenge aan gaat.

 

Meer informatie over de #mosselchallenge is te vinden op www.mosselen.nl.

 

Bron: (beeld) Mosselen.nl/Dutch Radio 

 

Katja Schuurman te zien in trailer Casa Coco

Katja Schuurman is nu te zien met o.a. Joke Bruijs in de trailer van de film Casa Coco. 

 

WW Entertainment die de trailer online heeft gezet schrijft: ''Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong. Een komische, maar ook ontroerende bioscoopfilm die te zien is vanaf 13 januari!'' 

Casa Coco is vanaf donderdag 13 januari 2022 in de bioscoop te zien.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: WW Entertainment

 

Katja Schuurman ziet beelden Casa Coco 

Katja Schuurman (46) mocht samen met de acteurs en actrices voor het eerst het eindresultaat bekijken van de film Casa Coco.

 

''Het beloofd veel goeds, als we de lachende gezichten mogen geloven", aldus RTL Boulevard.

 

13 januari verschijnt de film in de bioscoop.

Bron: (beeld) RTL Boulevard/Dutch Radio

 

Katja Schuurman en Babette van Veen in Het Jacht Seizoen op SBS6

 

Beeld: SBS6

 

Katja Schuurman en Babette van Veen gaan strijd aan met mannen van StukTV

Katja Schuurman en Babette van Veen gaan de strijd aan met de mannen van StukTV. Dat is zaterdag 18 september te zien in de tweede aflevering van Het Jachtseizoen.

 

Vorige week waren Britt Dekker en Simon Keizer in de eerste aflevering de heren te slim af.

 

Lukt het Katja en Babette ook? Kijk zaterdag om 20.30 uur naar Het Jachtseizoen op SBS6 of terug kijken kan via KIJK.nl.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Katja Schuurman - Facebookpagina

 

Katja Schuurman heeft eerste opnames van de Costafilm

Katja Schuurman heeft zondagmiddag de eerste opnames van de Costafilm in Spanje. Dat meldt ze op Facebook.

 

Ze schrijft: ''Domweg gelukkig aan de Costa. Wat verheug ik me op de bizarre roadtrip met Tina de Bruin! Vanmiddag eerste opnames Costafilm.'' 

 

Bij de tekst plaatste ze ook een foto waarop ze te zien is met het script samen met Tina de Bruin. 

 

www.facebook.com/katjaschuurmanofficial

 

Bron: Dutch Radio

Foto: Katja Schuurman - Facebook

 

Katja Schuurman over Costa de film in interview RTL Boulevard

Katja Schuurman heeft het over Costa de film in een interview met RTL Boulevard.

 

'Costa!' is met een heel blik sterren in strakke bikini's en zwembroeken in een klap de zomerhit van 2001! Maar, omdat de acteurs van weleer inmiddels de 40 gepaseerd zijn, wordt voor de nieuwe 'Costa'-film een totaal nieuwe gerenatie acteurs geregeld. 

 

Katja Schuurman (46) deed al eerder aan 'Costa' mee en 

is dit keer naast de nieuwe cast ook van de partij.

 

Bron: (beeld) RTL Boulevard/Dutch Radio 

 

Katja Schuurman druk met script Costa de film

Katja Schuurman is druk met het script van Costa de film. Dat blijkt uit een foto in een verhaal op de Katja Schuurman Facebookpagina.

 

De actrice heeft een foto gedeeld waarop ze te zien is in Spanje met het script. In een verhaal dat je kunt maken op Facebook heeft Katja het kiekje voorzien van tekst.

 

Ze schrijft: ''Zwoegen aan de Spaanse kust.."

 

De gloednieuwe film Costa!! moet in het voorjaar van 2022 te zien zijn in de bioscopen.

 

www.facebook.com/katjaschuurmanofficial

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Katja Schuurman - Facebookpagina

 

Katja Schuurman en Babette van Veen duo in 'Jachtseizoen'

Katja Schuurman (46) en Babette van Veen (53) vormen een duo in een nieuwe reeks van 'Jachtseizoen'.

 

In de eerste beelden is te zien dat de twee dames in paniek zijn op een metrostation in Rotterdam. Of de twee soapies uit de handen van de mannen van StukTV kunnen blijven, is in het nieuwe seizoen te zien. Dat gaat van start op zaterdag 11 september om 20.30 uur bij SBS6.

 

Bron: (beeld) RTL Boulevard/Dutch Radio

 

Cover: Katja Schuurman - Beau Monde 2021 / 12

De nieuwe Beau Monde met Katja Schuurman op de cover ligt nu in de winkel! Naast een prachtige cover ook het interview met Katja...

 

Lees het interview met Katja in de nieuwste Beau Monde die nu in de winkel ligt.

 

www.tijdschrift.land  www.pijpermedia.nl 

www.beaumonde.nl

 

Bron: Dutch Radio/Beau Monde

Cover: Tijdschrift.land - Pijper Media

Katja Schuurman in nieuwste Beau Monde

Katja Schuurman staat in de nieuwste Beau Monde van 25 augustus 2021. Op haar Facebookpagina is een foto geplaatst met tekst.

 

''Morgen in Beaumonde. En erop! Fijne foto’s weer van Stef Nagel en mijn dreamteam Lou jacky & claudia Engels Styling De armbanden, krukjes, manden op de foto’s etc zijn trouwens van Return to Sender.''

 

Daarnaast is nu op de website van het magazine al een artikel te lezen: Katja Schuurman openhartig over relatie met Freek.

 

Benieuwd naar het hele interview met Katja? De nieuwste Beau Monde ligt vanaf woensdag 25 augustus in de winkel.

 

Bron: Dutch Radio

 

Katja Schuurman afwezig bij perspresentatie film Costa

Katja Schuurman was afwezig bij de perspresentatie van nieuwe Costafilm. Dat meldt collega-acteur Roeland Fernhout aan Shownieuws.

 

Roeland Fernhout laat tijdens de castpresentatie voor de camera van Shownieuws weten wat de reden is van Katja’s afwezigheid: ‘’Corona-naweeën en een kindje thuis. We missen haar, maar ze komt gelukkig snel.”

 

Twintig jaar na het verschijnen van Costa! De Film wordt er een nieuwe Costafilm gemaakt. Zondag is in Salou de cast bekendgemaakt. 

 

De cast bestaat uit veel jonge acteurs, zoals Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Soy Kroon, Oscar Aerts en Zoey Ivory van der Koelen. Katja Schuurman is het enige castlid van de Costafilm uit 2001 die terugkeert in de film.

 

De gloednieuwe film Costa!! moet in het voorjaar van 2022 te zien zijn in de bioscopen.

 

Bron: (beeld) Shownieuws/Dutch Radio 

 

Katja Schuurman in VROUW Glossy

Katja Schuuman met een interview in de nieuwe VROUW Glossy. Dat is te zien en te lezen op het Instagramaccount van Vrouw.nl. 

 

Bekijk de video van Vrouw.nl op Instagram via @vrouw_nl en lees daar ook meer over de nieuwste VROUW Glossy. Deze editie had als werkthema ONGEFILTERD. Dus zochten ze van Glossy VROUW naar de mooiste verhalen die goed bij dit onderwerp passen.

 

''VROUW heeft niet alleen het magazine dat op zaterdag bij de Telegraaf zit en deze fantastische website: we hebben ook een glossy tijdschrift, dat in november al 10 jaar (!) bestaat'', aldus Vrouw_nl op haar instagrampagina. 

 

Het hele interview met Katja Schuurman lees je in de nieuwste VROUW Glossy.

 

www.vrouw.nl 

Bron: Dutch Radio

Beeld: © VROUW Glossy - Instagram 

 

Katja Schuurman viert eerste verjaardag Coco Loulou

Katja Schuurman heeft eerste verjaardag van Coco Loulou gevierd. Op Facebook deelt trotse moeder Katja een bericht voorzien van beeld.

 

Ze schrijft: ''Vierden we nou vandaag gewoon al jouw eerste verjaardag lieve Coco Loulou..? Je bent een groots cadeau aan de mensheid. Dank je wel dat je bestaat.''

 

Bekijk hier Katja haar Facebook bericht en video.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Katja Schuurman - Facebookpagina

 

Katja Schuurman in ‘Game of Talents’

Katja Schuurman in aflevering 2 te zien van ‘Game of Talents’ bij RTL 4. Bekijk nu Afl. 2: Katja Schuurman vs. Koen Wauters terug via www.rtlxl.nl.

 

In de spelshow ‘Game of Talents’ nemen elke week een bekende en onbekende Nederlander het op tegen een bekende en onbekende Vlaming.

 

Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium uitvoeren verdient een mooie geldprijs. Presentatie is in handen van Tijl Beckand en de Vlaamse presentatrice Julie Van Den Steen.

 

Game of Talents wordt geproduceerd door Fremantle.

 

Bron: (beeld)  RTL/Dutch Radio

 

Katja Schuurman in Beau Monde 

Katja Schuurman heeft een fotoschoot voor Beau Monde gedaan. Dat heeft Katja laten weten via social media.

 

Ze schrijft: ''Glammed by my girls  Claudia Engels Styling & Lou Jacky. En zo’n gezellige shoot weer, met een van mijn favoriete fotografen Stef Nagel voor Beau Monde (Augustus in de winkel!).''

 

 

Beau Monde magazine. Vanaf augustus verkrijgbaar!

 

www.beaumonde.nl

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Claudia Engels

 

Katja Schuurman geeft bed weg

Katja Schuurman geeft een bed weg! Dat maakte ze zelf bekend via social media.

 

Katja plaatste foto's van haar bed op o.a Facebook met de tekst.

 

''Dit bed kan van jou zijn! Nou ja, niet dít bed, want dat is van ons. En we zijn er nogal blij mee, haha. Na heerlijke nachten, rollen we de ochtenden zo héél rustig de dag in; krantje, flesje, koffietje, columnpje, ontbijtje, knuffeltje. We hebben het bed samengesteld helemaal naar onze smaak; kleur, formaat, details en vooral natuurlijk onze persoonlijke voorkeuren qua slaapcomfort'', aldus Schuurman.

 

Hoe zo’n heerlijk bed kunt winnen? Lees je hieronder in Katja haar post!

 

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Katja Schuurman

 

Return to Sender 15 jaar!!!

Return to Sender bestaat 15 jaar en Katja Schuurman is in een YouTube-video te zien waarin ze het heeft over het jubileum van Return to Sender.

 

Bekijk hieronder de video of ga voor meer informatie naar de site van Return to Sender.

 

www.returntosender.nl

 

Bron: (beeld) Return to Sender/Dutch Radio

 

Katja Schuurman: