Chantal Janzen brengt ode aan de tante in nieuw &C Magazine

In het oktobernummer van &C Magazine ‘Daar ben je tante voor’ brengt &C een ode aan de tante.

 

&C roept iedereen op om een tante in het zonnetje te zetten met de hashtag #tagdietante. ''Want iedereen is wel een tante: voor het kroost van je zus, de kinderen van je buurman of de kat van je beste vriendin'', aldus &C Magazine. 

 

Bekijk hier de video.

 

Het nieuwe oktobernummer van &C 'Daar ben je tante voor' bestel je vanaf nu in &C Webshop en is ook verkrijgbaar in de winkel.

 

Bron: (beeld) &C/Dutch Radio 

 

Bram Krikke in &C’s septembernummer ‘Nu of nooit’

Bram Krikke heeft het in &C’s septembernummer ‘Nu of nooit’ over relaties verbreken en af en toe een schop onder zijn kont krijgen van zijn buurman. Of hij ook weleens dromen uitstelt, dat wil &C weten. 

 

Bram heeft soms best een schop onder z'n hol nodig. Gelukkig heeft hij daar zijn vriendin voor. En z'n buurman. 'Laatst moest ik iets aan mijn dakterras doen volgens hem.' Maar z'n dakterras oplappen is niet het enige wat Bram uitstelt. Ook voor een relatie verbreken neemt-ie rustig de tijd. Al zijn vorige relaties liet hij door sudderen tot het echt niet meer kon. 'Eén keer, dat was echt een godsgeschenk, ging zij vreemd terwijl ik het al wilde uitmaken, maar niet wist hoe. Toen heb ik dat slippertje met beide handen aangegrepen.'

 

Wil je meer lezen over het interview dat Chantal had met Bram? Je leest het deze maand in &C Magazine. Of lees alvast meer via www.andc.tv/item/video-people....

 

Bron: (beeld) &C/Dutch Radio

 

Leonie ter Braak in gesprek met Janine Abbring

Leonie ter Braak wandelt dit keer met Janine Abbring in een natuurgebied in Hilversum, vlakbij bij haar huis, waar zij vaak loopt met haar honden. Jeanine groeide op in een klein dorp in Drenthe en kreeg daar haar liefde voor dieren mee. Ze praten over het feit dat ze zich een geluksvogel voelt, hoewel ze best een hoop pech heeft gehad – zo verbrijzelde ze een rugwervel tijdens deelname aan Wie is de Mol en moest maanden revalideren. Maar ook over hoe ze omgaat met kritiek, wat goede satire is en wanneer een grap geslaagd is, of juist mislukt.

 

 

 

In de 4-delige serie “Geen Blad voor de Mond” wandelt Leonie ter Braak elke week met een bijzondere gast door een mooi stuk Nederlandse natuur. Plekken waar de BN-er een frisse neus haalt, even uitwaait, zich oplaadt of gewoon even rustig een moment geniet zonder gestoord te worden. Wat zien ze tijdens hun wandeling? En welk verhaal of herinnering hebben de gasten bij ‘hun’ plek?

 

Meer informatie: www.linda.nl 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Daphne Deckers in Wanneer heb je voor het laatst... Libelle TV

Daphne Deckers is te gast in Wanneer heb je voor het laatst... op Libelle TV.

 

De verfilming van Daphne Deckers' roman Alles is zoals het zou moeten zijn ging onlangs in première. Van Libelle spraken Daphne over het overwinnen van angsten, huilen tijdens films en het krijgen van complimentjes.

 

Bekijk hieronder de video met Daphne Deckers op Libelle TV :

 

 

Meer zien? Kijk op www.libelle.nl/video.

 

Bron: (beeld) Libelle TV/Dutch Radio

 

Kaj Gorgels heeft Lauren Verster weer te gast

Kaj Gorgels heeft in de nieuwe aflevering van zijn podcast EFFE RELATIVEREN Lauren Verster weer te gast. 

 

''We spraken haar natuurlijk een jaar geleden al over haar challenge om niet te liggen en vandaag praten we nog even lekker verder over haar laatste reportages en over hoe ze kijkt tegen egoïsme'', aldus Kaj Gorgels - YouTube-kanaal.

 

Over de podcast

In EFFE RELATIVEREN de podcast, gaat Kaj Gorgels in gesprek met verschillende boeiende gasten. Geen vaste thema's, geen restricties, geen vaste opbouw, gewoon effe lekker slap relativeren en voor de rest zien we het allemaal wel, toch!?

 

Bron: (beeld) Kaj Gorgels - YouTube/Dutch Radio 

 

Nadja Hüpscher in video-serie Libelle TV:  Wanneer heb je voor het laatst...

Nadja Hüpscher is te zien in video-serie Libelle TV:  Wanneer heb je voor het laatst... 

 

De actrice en schrijver heeft het in de Libelle-video

o.a. over haar gezin en de ziekte van haar man.

 

Nadja Hüpscher (48) deed mee aan het 20ste seizoen van Wie is de mol?, is actrice en schrijver. Dit jaar kwam haar boek 'Geluk is met een k' uit, waarin ze vertelt over de ziekte van haar man en hoe dat zijn weerslag had op haar en haar gezin.

 

Meer zien? Kijk op www.libelle.nl/video.

 

Bron: (beeld) Libelle/Dutch Radio 

 

Leonie ter Braak wandelt met weervrouw Amara Omwuka

Leonie ter Braak wandelt in de serie “Geen Blad voor de Mond” deze aflevering met weervrouw Amara Omwuka door de bossen bij Wageningen. Hier is zij opgegroeid en sjeesde ze met haar pony over de velden.

 

Ze praten over de liefde voor de natuur, haar vrije jeugd en over haar behoefte altijd alles onder controle te houden. Ook vertelt Amara over haar tijd op de Kunstacademie – ze studeerde af als autonoom beeldend kunstenaar – en waarom creativiteit en meteorologie eigenlijk best dicht bij elkaar liggen.

 

Amara is normaal gesproken behoorlijk gesloten, maar Leonie weet haar tijdens de wandeling toch behoorlijk wat persoonlijke uitspraken te ontlokken.

 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Dennis Schouten terug bij RoddelPraat

Jan Roos is weer een duo met Dennis Schouten. De vorige YouTube-uitzending van RoddelPraat werd overgenomen door zijn zusje Celine omdat Dennis Tia-klachten had. Maar gelukkig is hij vanaf nu weer terug.

 

In de uitzending van RoddelPraat:

  • Jan Roos is boos op Lil’ Kleine na het ‘incident’ met Jaimie Vaes en daagt hem uit.
  • Dennis is gelukkig weer terug uit het ziekenhuis en vertelt over zijn tweede TIA.
  • Jan Roos heeft weer eens Ruzie met tukkertje Lorenzo

 

Bekijk nu de uitzending hieronder.

 

 

Bezoek ook de site: www.RoddelPraat.nl 

 

Bron: Dutch Radio

 

Nicolette Kluijver te gast bij Libelle TV

Presentatrice Nicolette Kluijver is deze keer te gast in Wanneer heb je voor het laatst… van Libelle TV.

 

Nicolette heeft drie kinderen en heel veel dieren thuis.  In het gesprek met haar gaat het over haar gezin, maar ook over sporten, modeblunders en tranen.

 

Bekijk hieronder de video.

 

In het format Wanneer heb je voor het laatst… worden allerlei bekendheden van binnen- en buitenland aan de tand gevoeld. Hierdoor leer je de geïnterviewde grootheden van een hele andere kant kennen.

 

Meer zien? Kijk op www.libelletv.nl

 

Bron: Dutch Radio/(beeld) Libelle TV

 

Dennis Schouten komt terug bij RoddelPraat

Dennis Schouten komt na zijn gezondheidsklachten terug bij RoddelPraat. Dennis moest rust nemen en onderzocht worden vanwege Tia-klachten, maar hij heeft een dumpje omhoog gekregen van de artsen en dus zal hij weer de show presenteren. Schrijft RoddelPraat.nl op haar website.

 

De YouTube-uitzending werd deze keer overgenomen door zijn zusje Celine die met Jan Roos de show mocht presenteren. 

 

Bekijk hieronder de aflevering van RoddelPraat met Jan en Celine.

 

 

www.roddelpraat.nl

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: RoddelPraat

 

Vera van Brakel vlog Vera Verrast met Willeke Alberti

Vera van Brakel haar negende vlog van Vera Verrast is met Willeke Alberti. De vlogger heeft het met de zangeres over vriendschappen, optredens en coronatijd.

 

Bekijk hieronder de video Vera Verrast met Willeke Alberti.

 

 

Seniorenorganisatie KBO-PCOB presenteert: Vera Verrast

In Vera Verrast laat vlogger en senior Vera van Brakel zichzelf, haar gasten en de kijker verrassen. Van goede gesprekken tot verwonderingen, van BN-ers tot de gewone man, Vera vindt het allemaal interessant.

 

Meer vlogs van Vera Verrast zijn te zien op YouTube.

 

Bron: (beeld) KBO-PCOB/Dutch Radio

 

Guus Meeuwis over trots, hoogtepunten en blunders bij Libelle TV

Guus Meeuwis is te gast in Wanneer heb je voor het laatst… van Libelle TV. In het interview vertelt hij onder andere over zijn grootste blunders op het podium. 

 

Maar vertelt ook over het moment in zijn leven waarop hij súper zenuwachtig was.

 

''We kennen Guus Meeuwis al sinds 1995, toen hij doorbrak met het nummer Het is een nacht. En toch blijken we ook na 25 jaar nog lang niet alles van hem te weten'', aldus  Libelle TV.

 

Bekijk hieronder de video:

 

 

In het format Wanneer heb je voor het laatst… worden allerlei bekendheden van binnen- en buitenland aan de tand gevoeld. Hierdoor leer je de geïnterviewde grootheden van een hele andere kant kennen.

 

Meer zien? Kijk op www.libelletv.nl

 

Bron: (beeld)  Libelle TV/Dutch Radio 

 

Birgit Schuurman zet showreel online

Birgit Schuurman heeft een showreel online gezet op haar YouTube-kanaal. In de video is een leuk overzicht te zien van wat de actrice allemaal gedaan heeft.

 

Zo zie je hieronder in het filmpje een greep van fragmenten van Birgit voorbij komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over Birgit Schuurman? Ga naar haar website: www.birgitschuurman.nl

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Birgit Schuurman (YouTube)

 

Xander de Buisonjé op de bank van Renate Gerschtanowitz

In de LINDA.original ‘Als banken konden praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek. Deze keer met Xander de Buisonjé.

 

Die in aflevering twaalf op de bank van Renate plaatst neemt op een plek die heel bijzonder is voor Xander. Namelijk middenin de Arnold Mühren studio in Volendam, waar het debuutalbum van Volumia werd opgenomen.

 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager over Songfestival in &C

In het &C's meinummer 'Kom maar op het Songfestival' spreken Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie over de klus van hun leven namelijk het Songfestival.

 

Waar knijpen de presentatoren 'm voor en waar waren ze toen Ducan Laurence twee jaar geleden won?

 

En wat natuurlijk niet onbesproken kan blijven: wat vonden ze de raarste act ooit op het Songfestival? 

 

Dit en meer lees je in &C.

 

 

Check voor meer informatie de website: www.andc.tv

 

Bron: (beeld) &C/Dutch Radio

 

André van Duin te gast bij Open Kaart

André van Duin is te gast bij Open Kaart van Robbert Rodenburg. In de aflevering vertelt André openhartig over het verdriet nadat zijn grote liefde Martin is overleden en hoe hij hier nu mee omgaat. Ook bespreekt Robbert met hem: de grenzen van humor, wanneer André met pensioen gaat en of hij openstaat voor een nieuwe liefde.

 

''Dit is voor mij persoonlijk één van de meest bijzondere afleveringen. Van jongs af aan ben ik al groot fan van André. Hij heeft me geïnspireerd en zit al meer dan 50 (!) jaar in de showbizz. Wat een eer om hem te gast te hebben'', aldus Rodenburg.

 

Bekijk hieronder de aflevering:

 

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Robbert Rodenburg - YouTube

 

OG3NE in online serie ‘12 sessies vanuit De Harmonie’!

OG3NE is de eerste van de reeks artiesten die te gast zijn in de online serie ‘12 sessies vanuit De Harmonie’!

 

Stadsschouwburg De Harmonie over 12 SESSIES: ''Met trots presenteren wij onze nieuwe online serie ‘12 sessies vanuit De Harmonie’! We brengen 12 verrassende songs met een bijzonder verhaal, gezongen door de beste Nederlandse artiesten. De clips zijn speciaal voor De Harmonie opgenomen in onze nieuwe verbouwde zalen.''

 

OG3NE: “Wat een fijne sfeer hier in de nieuwe zaal van De Harmonie. Het is heel bijzonder en een mooie match met ons liedje. Het is geweldig om weer in het theater te zijn en onderdeel te mogen zijn van deze serie!”

 

Bekijk hieronder de video met OG3NE vanuit de nieuwe Duinzaal met hun nieuwe single ‘Dat Ben Jij’!

 

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Stadsschouwburg De Harmonie

 

Kim Feenstra te gast in The Trueman Show

Kim Feenstra is te gast bij Jorn Luka in The Trueman Show. Hij is voor deze 18e aflevering naar het kantoor van niemand minder dan Kim in Amsterdam gereden voor een gesprek.

 

Kim behoeft eigenlijk geen introductie, maar voor de mensen die haar echt niet kennen hierbij toch nog een korte intro. Kim is model, ondernemer, sinds kort ook moeder en een van de in mijn ogen weinige bekende Nederlanders die zo dichtbij zichzelf staat en spreekt vanuit het hart.

 

Ze praten over hoe Kim het afgelopen jaar heeft ervaren, haar collega BN’ers, hoe om te gaan met haatdragende mensen op social media, scholen, haar jeugd, de toekomst en nog veel meer...

 

Jorn Luka: ''Ongelooflijk hoe dicht deze vrouw bij zichzelf staat en hoe vrijuit en eerlijk ze spreekt over al deze onderwerpen. Een echte inspiratiebron voor velen. In mijn ogen een echt hoopvol gesprek.''

 

''Ik vond dit gesprek zelf erg leuk om te doen omdat Kim me vaak heeft laten nadenken door mijn vragen terug te stellen. Ze daagde me uit om over de onderwerpen na te denken die ik haar voorlegde. En zo is elk gesprek weer anders. Heerlijk'', zegt Jorn Luka.

 

Bekijk hieronder de video.

 

 

Meer informatie: www.jornluka.com.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: Jorn Luka

 

Chantal Janzen praat met Ruben Nicolai over huisje, boompje, beestje

Chantal Janzen praat met Ruben Nicolai in de nieuwe editie van &C over de term: Huisje, boompje, beestje. Hoe ziet Ruben zijn huisje, boompje, beestje eruit?

 

Chantal is vooral nieuwsgierig naar zijn boompje, misschien een beetje een gekke vraag Chantal.

 

Ook vertellen vijf mensen in dit nummer over hun eigen invulling over de term. Zo woont de een permanent in een caravan en de ander leeft in een roedel. 

 

 

&C's 'Huisje, boompje, beestje?' ligt vanaf nu in de winkel en is uiteraard ook te koop via &C Webshop voor maar € 3,99. Haal 'm dus snel in huis.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: &C

 

Isa Hoes over ‘BN-ers in het ziekenhuis

Isa Hoes was te gast in Op1 om te praten over het nieuwe

tv-programma van SBS6 ‘BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden’. Naast Isa liepen ook Richard Groenendijk en Monic Hendrickx stage in het Erasmus MC waar verpleegkundige Sophie Kleinherenbrink werkt.

 

Voordat de BN’ers op een eigen afdeling stage mochten lopen volgden ze een basiscursus verpleegkunde. 

 

 

Gemist? Kijk de hele uitzending van Op1 terug via NPO Start.

 

Bron: (beeld) Op1/Dutch Radio

 

Renate Gerschtanowitz praat met Lauren Verster

In de nieuwe LINDA.original ‘Als banken konden praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek.

 

De bank van Renate Gerschtanowitz staat dit keer op een plek die net zo avontuurlijk is als haar gast: ze zit met Lauren Verster in een escaperoom.

 

Lauren vertelt over de urge die ze voelt om dingen te doen die niet mogen. ‘Maar ik ben veertig, en er is niets meer wat niet mag. Je kan gaan jatten, maar dat is wel heel treurig. Of je kan vreemdgaan, maar dat is wel een heel groot risico. Het is nu gewoon allemaal net iets te saai voor mij.’

 

Verster blikt terug op het moment dat ze met zichzelf in de knoop zat, door de onrust in haar hoofd. ‘Dat zit natuurlijk in mij. Ik ben wel veel minder gaan piekeren. Dan was ik een week thuis, een week weg, steeds een jetlag.’

 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Renate Gerschtanowitz in gesprek met Monique des Bouvrie in nieuwe LINDA.original ‘Als banken konden praten’ 

Renate Gerschtanowitz is in  de zesde aflevering van LINDA.original ‘Als banken konden praten’ in gesprek met Monique des Bouvrie.

 

Dit keer staat de bank van Renate op een plek die bijzonder is voor Monique des Bouvrie. De bank staat in de kapel waar haar kinderen zijn gedoopt.

 

 

Bekijk meer afleveringen van ‘Als banken konden praten’ via www.linda.nl/tv/als-banken-konden-praten.

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Paul de Leeuw komt met versie van "Piano Man" van Billy Joel

Paul de Leeuw heeft bij Matthijs van Nieuwkerk in het tv-programma Matthijs Gaat Door een versie van "Piano Man" van Billy Joel gezongen. Het liedje is hertaald door Dave von Raven.

 

Benieuwd naar de versie gezongen door Paul de Leeuw? Kijk hieronder naar het optreden van Paul.

 

 

Muziek: Paul de Leeuw, Hermine Deurloo, Sven Hammond Big Band

Tekst: Dave von Raven

Origineel: "Piano Man", geschreven door Billy Joel, uitgebracht door Columbia

 

De hele uitzending van Matthijs Gaat Door is terug te kijken via NPO Start.

 

Bron: Dutch Radio

Beeld: BNNVARA

 

Wouter van der Goes over passie vliegtuigen

Wouter van der Goes heeft een passie voor vliegtuigen. De Radio 2-dj voelt zich tussen de vliegtuigen als een kind in een snoepwinkel!

 

Van Phantom tot Fokker. Wouter vertelt in een video over zijn passie voor vliegtuigen: “Dit noem je geen herrie meer, dit noem je muziek”

 

Bekijk hieronder de video die het Nationaal Militair Museum online heeft gezet:

 

Ben jij net zo enthousiast over de F-100 als Wouter? Ga dan naar www.nmm.nl/f100.

 

Bron: (beeld) Nationaal Militair Museum/Dutch Radio

 

Anna Nooshin, Gwen van Poorten en Romy Monteiro

in De Kluis

Anna Nooshin, Gwen van Poorten en Romy Monteiro

zitten in De Kluis van StukTV.

 

Lukt het overvallers Anna, Gwen & Romy om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

 

 

 

Bekijk hieronder de video:

 

 

SPELREGELS & MEER UITLEG

www.dekluis2021.nl

 

Bron: StukTV/Dutch Radio

 

Ouassima Tajmout bezoekt artiesten in nieuwe YouTube-serie PLAN B 

In PLAN B brengt FunX-presentatrice Ouassima Tajmout een bezoek aan artiesten die in een andere sector werken tijdens de coronaperiode.

 

In de nieuwe YouTube-serie PLAN B brengt Ouassima een bezoek aan Boef, Oussama Ahammoud, DJ Wef, Bokoesam, Bollebof en F1rstman die een andere weg zijn ingeslagen naast hun huidige (muziek)carrière. Hoe creëren zij nieuwe kansen voor zichzelf tijdens de lockdown en hoe zien ze de toekomst?

 

Lege agenda’s

De lockdown zorgt voor gesloten restaurants, winkels en clubs. Daardoor kunnen veel artiesten niet optreden en zijn ze genoodzaakt om hun inkomsten ergens anders vandaan te halen. Shows liggen stil en de agenda’s zijn leeg, maar wat zijn de opties? 

Denken in mogelijkheden

Met PLAN B wil FunX jongeren een hart onder de riem steken en laten zien dat er tijdens deze coronaperiode naast alle beperkingen ook mogelijkheden zijn. Ouassima loopt een dag mee met de artiesten om een kijkje te nemen bij hun transformatie van (muziek)carrière naar een onderneming in de cosmeticawereld, callcenter of horeca. Hoe komen ze daar terecht en tegen welke obstakels lopen zij aan? Dat zie je allemaal in de serie PLAN B.

De afleveringen van PLAN B zijn van 12 februari tot en met 19 maart elke vrijdag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FunX.

 

Bron: (beeld) FunX/Dutch Radio

 

'Bekend, beroemd, berucht' in nieuwste editie &C Magazine

In de nieuwste editie &C Magazine gaat het over de fineline tussen bekendheid en beroemdheid. Er is namelijk een nieuwe lichting bekende mensen, die niet meer weg te denken is. Maar worden zij geroemd om hun kunnen of kennen wij hen alleen maar?

 

Fred van Leer en Leco van Zadelhoff praten over de voor- en nadelen van een leven in de showbizz en hoe zij hiermee omgaan in mindere tijden.

 

Ook spreekt Chantal met Halina Reijn over waarom zij het liefst niet meer zelf het podium op wilt, maar juist als regisseuse haar roeping heeft gevonden.

 

Verder in de categorie 'nieuwe bekendheid': is er een lekker lijstje gemaakt waarin je 50 mensen vindt die op social media schitteren.

 

 

&C's 'Bekend, beroemd, berucht' ligt vanaf nu in de winkel en je kan hem uiteraard ook bestellen via &C Webshop (https://shop.andc.tv/collections/c-magazine).  

 

Haal 'm in huis en loer naar het lekkere lijstje in deze editie. NB: Voorafgaand aan deze shoot is er door iedereen een coronatest gedaan.

 

Bron: (beeld)  &C/Dutch Radio

 

RTL zet teaser aflevering 2 TV Kantine online

RTL heeft een teaser online gezet van de tweede aflevering van De TV Kantine. 

 

Waarin Carlo Boszhard, Irene Moors, Elise Schaap en hun vele gasten weer hilarische typetjes neerzetten.

Donderdag 21 januari bij RTL 4.

 

Bron: (beeld) RTL/Dutch Radio

 

Edsilia Rombley praat met Renate Gerschtanowitz over Songfestival in leeg Ahoy

In de vierde aflevering staat de bank van Renate – net als vorige week – in Rotterdam. Deze keer brengt ze een bezoek aan Ahoy, de plek waar haar gast, zangeres Edsilia Rombley, volgend jaar mei hopelijk alsnog het Eurovisie Songfestival presenteert.

 

 

In de LINDA.original ‘Als banken konden praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek.

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

NPO Zapp volgt Nikkie de Jager tijdens eerste opnamedag Make-up Cup

NPO Zapp heeft een video online gezet waarin Nikkie de Jager gevolgd wordt tijdens de eerste opnamedag van Make-up Cup.

 

Nikkie ziet voor het eerst het decor en ontmoet de kandidaten. Monica Geuze  is te gast om te helpen jureren.

 

 

Bron: (beeld) NPO Zapp/Dutch Radio

 

Renate Gerschtanowitz in gesprek met Najib Amhali in LINDA.original ‘Als banken konden praten’

In de LINDA.original ‘Als banken konden praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek.

 

In de eerste aflevering staat de bank van Renate op het platteland van Krommenie, het dorp waar cabaretier Najib Amhali opgroeide.

 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Hans van der Togt in televisie-reclame

De oud tv-presentator Hans van der Togt maakte totaal onverwacht zijn comeback op televisie in een reclame.

 

Op YouTube kun je deze reclame vinden en de andere spots waarin Hans te zien is. Daarnaast geeft hij je online kijktips en zo weet wat je moet checken of skippen.

 

Ga naar de Checken of Skippen pagina en zo help de oud-presentator je een handje met het maken van al die moeilijke keuzes op het gebied van een film of serie die door verschillende streamingdiensten worden aangeboden.

 

Ga naar de site guidinc.nl/checkenofskippen of de volledige website via www.guidinc.nl.

 

Bekijk hieronder de eerste reclamespot met Hans van der Togt en zie op het YouTube-kanaal van Guidinc. nog meer filmpjes.

Beeld: Guidinc.

 

Eerste aflevering NikkieTutorials: Layers Of Me online

De eerste aflevering van Nikkie de Jager haar docuserie Layers Of Me staat vanaf nu online.

 

Duik de glamoureuze wervelwind van Nikkie’s leven in en ontdek hoe ze van tiener-YouTuber in een succesvolle influencer en zakenvrouw veranderde. Maar niet alles is wat het lijkt – haar broertje vecht tegen kanker.

 

Bekijk de aflevering via www.youtube.comnikkietutorials

 

Bron: (beeld) NikkieTutorials - YouTube

 

Emma Heesters In Class of 2020

Emma Heesters is door 538 uitgeroepen tot smaakmaker 2020! Zij vertelt in een YouTube video over haar jaar; haar 1e hit, afscheid nemen van haar slechtste eigenschap, haar grote droom, wordt zij emotioneel over haar relatie met Wesley Hoedt én bespreekt ze wat haar plannen voor 2021 zijn.

 

Daarnaast spreekt zij met andere klasgenoot Milan Knol over haar bekendheid in India.

 

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio

 

Jan Paparazzi in gesprek met Sieneke

Jan Paparazzi is in gesprek gegaan met Sieneke. In Kerst met Sterren 2020 worden voor Sterren NL van AVROTROS bekende Nederlanstalige artiesten geïnterviewd. 

 

Deze keer Sieneke in Kerst met Sterren 2020.

 

Sieneke kan niet wachten om weer de bühne op te klimmen en te zingen voor al haar fans. Toch kijkt ze ook met een positief oog naar de coronatijd. Zo bracht ze veel meer tijd door met haar gezin en ervaarde ze hoe het is om met het hele gezin weekend te hebben. Ook kan ze niet wachten tot het Kerstmis is. Sieneke houdt van de gezelligheid en lekker eten.

 

 

Meer: abonneer gratis op het Youtube-kanaal van Sterren NL: http://bit.ly/SterrenNL-abonneer

Bron: Sterren NL/Dutch Radio

 

Nieuw seizoen 'Platenbazen'

Donderdag barst de muzikale strijd tussen teamcaptains Iris Enthoven en Nesim el Ahmadi los in het derde seizoen van 'Platenbazen'. Iris neemt het stokje over van Wietze de Jager, die vanaf dit seizoen te zien is als presentator van het programma.

 

Ook dit seizoen staat de muziek- en artiestenkennis van BN’ers centraal in deze fanatieke en hilarische muziekquiz. In de eerste aflevering van dit seizoen zijn Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV te gast. Verder strijden dit seizoen onder meer Donnie Roelvink en YouTubers Milan Knol en Nina Warink mee in de teams van Iris en Nesim. ‘Platenbazen’ is vanaf 24 december om de week op donderdag om 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538. De eerste, extra feestelijke uitzending is 24 december om 19.40 uur en 31 december om 23.30 uur te zien op TV 538. De overige zeven afleveringen zijn vanaf woensdag 13 januari tot en met woensdag 7 april om de week om 21.30 te zien op TV 538.

 

De muzikale ondersteuning is dit seizoen opnieuw in handen van Kimberly Fransens, onder meer bekend van 'The Voice of Holland', en haar band. Iedere aflevering nodigen de teamcaptains één kandidaat uit om met hen de titel Platenbaas in de wacht te slepen. In aflevering 1 zien we hoe Thomas en Stefan van StukTV het er vanaf brengen. In de andere zeven afleveringen volgen ook Sophie Milzink, Kaj van der Voort, Janice, Yung Felix, Maradonnie, Channah, Poke, Sjaak, Yade Lauren, Oussama en Selma Omari.

 

Het derde seizoen van 'Platenbazen' bevat een aantal nieuwe onderdelen. In de ronde 'Di Da Do It' krijgen de teams een muzikale spraakbeperking. De kandidaat krijgt een stapel kaartjes met daarop een bekend nummer en het woordje 'di', 'da' of 'do'. Enkel met dit woordje mag het nummer gezongen worden. Ook worden de kandidaten dit seizoen op muzikale wijze geïntroduceerd. Iris en Nesim gaan aan de start van iedere aflevering met elkaar in duet om hun teamlid te introduceren. Het eind van de aflevering wordt ook in stijl afgesloten. Het verliezende team moet nog één liedje zingen, maar het wordt ze uiteraard niet makkelijk gemaakt. Ze moeten namelijk karaoke met een mond vol. Vertrouwde rondes als 'Push It' en de 'Sing-off' keren ook dit seizoen weer terug. 

 

De eerste aflevering van seizoen drie van Platenbazen is vanaf donderdag 24 december om 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538. De eerste, extra feestelijke uitzending is 24 december om 19.40 uur en 31 december om 23.30 uur te zien op TV 538. De overige zeven afleveringen zijn vanaf woensdag 13 januari tot en met woensdag 7 april om de week om 21.30 te zien op TV 538.

 

Bron: (foto) 538/Dutch Radio

 

Hoe brengen Chantal Janzen en Barbara Sloesen hun tijd door?

Hoe Chantal Janzen en Barbara Sloesen hun tijd doorbrengen als ze alleen zijn en voor zichzelf zorgen. 

 

Lees het hele interview van Chantal Janzen met Barbara Sloesen in het nieuwe nummer van &C 'Selfcare' dat nu in de winkel ligt, of lees het via Blendle. Je kunt het nummer ook hier bestellen.

 

Bekijk de video:

Bron: (beeld) &C/Dutch Radio

 

Levensverhaal Krystl in interview serie 'De VIPfactor

Singer-songwriter Krystl vertelt haar levensverhaal in interview serie 'De VIPfactor van Egon Beaart.

 

Krystl groeide op in Santpoort-Noord. Ondanks dat ze werd aangenomen op een dansacademie, koos ze in 2000 voor een zangcarrière. Ze studeerde twee jaar aan het Rotterdams Conservatorium en daarna aan de popacademie in Enschede. Tijdens haar studie in Enschede richtte ze in 2003 de band L.I.N.E. op met een aantal medestudenten. Krystl was de zangeres en schreef songs met gitarist Bart Jan Manten. Verder werd Krystl vanaf 2005 een van de vaste achtergrondzangeressen van Do. Nadat Krystl in 2006 afstudeerde aan de popacademie, kondigde de band L.I.N.E. zijn afscheidsconcert aan. In 2009 werd ze getekend door Universal Music. Haar carrière maakte vervolgens in 2010 een vliegende start door het succes van haar eerste hitsingle Golden Days. Inmiddels heeft de zangeres twee solo albums uitgebracht met daarop succesvolle radiosingles als Bottles, Fool For You, Golden Days en Circles. Dit resulteerde in een Edison, een 3FM Award en een Buma Award.

 

In 2017 kwam haar elektronische single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen meteen bekroond tot NPO Radio 2 Top Song. In 2018 startte Krystl een nieuw country/pop trio: The BlueBirds (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise). Het bleek een succes; ze traden op in het voorprogramma van Sting.

 

Haar nieuwste single 'A Good Year Without You' is in november 2020 uitgekomen en is een warme pop ballade waar we Krystl horen zingen over haar break-up, die vervolgens leidde tot nieuwe inzichten en geluk. https://www.youtube.com/watch?v=tMVtJ...

 

INTERVIEW MET KRYSTL

Krystl is naar eigen zeggen per toeval in de muziekindustrie beland. Wat heeft haar gevormd tot de succesvolle zangeres die ze nu is? Wat is haar drive en wat heeft expeditie Robinson haar geleerd? In hoeverre heeft yoga haar geholpen om de liefde voor de muziek te herontdekken? Wat zijn haar toekomst dromen En…….in hoeverre is de song ‘losing my head’ autobiografisch?

 

Het interview met Krystl geeft je een kijk in haar leven  Het grootste doel van Krystl is om mensen te inspireren door yoga en zingen. 

 

In dit interview krijg je inzichten over:  Hoe toeval je leven kan bepalen. Dat je veel activiteiten moet ontplooien om je doel te bereiken. De lange weg naar succes. Durven te dromen. Het nut van twijfel bij jezelf ontdekken.

 

In de interview serie 'De VIPfactor en het persoonlijk leiderschap van …’ interviewt Egon Beaart bekende en minder bekende Nederlanders over hun persoonlijk leiderschap. Wat is hun passie, hun interne vlammetje? Waarom zijn ze deze weg ingeslagen? Hoe hebben ze dit volgehouden? En…. wat bepaalt nu hun succes?

 

 

Egon Beaart

De interviewer Egon Beaart heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap en gedrag bij defensie. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen zijn gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor. Verbinding maken met je Ik vergroot je Persoonlijk leiderschap. Door middel van deze interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen drijfveren (kernwaarden) blijft. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft unieke talenten oftewel heeft een VIP in zich. Geef ook jouw VIPfactor de ruimte! Kijkt hier hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandelt. Wat kun je leren van de diverse interviews van de diverse personen.

 

Ing. Egon Beaart QE MBA houdt zich op dit moment bezig met zijn missie van het fenomeen ‘persoonlijk leiderschap’. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties en seminars. Meer informatie kun je vinden op: Website: egonbeaart.nl Social media: facebook.com/egonbeaartpersoonlijkleiderschap LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart Slideshare: www.slideshare.net/EgonBeaart

 

Bron: (beeld)  Egon Beaart - YouTube

 

Nikkie de Jager zet trailer docuserie online

Nikkie de Jager heeft de trailer online gezet van haar docuserie Layers Of Me. 

 

Deze intieme portretreeks van NikkieTutorials geeft je een exclusief kijkje in Nikkie’s reis waarin ze een van de invloedrijkste influencers van onze tijd werd.

 

Ontdek meer over de ups en downs van haar privéleven en volg haar terwijl ze haar hart lucht en eindelijk de controle grijpt over haar verhaal om echt vrij te zijn.

 

Bekijk hieronder de officiële trailer NikkieTutorials: Layers Of Me.

 

 

www.youtube.com/nikkietutorials

 

Bron: (beeld) NikkieTutorials/Dutch Radio

 

Patrick Martens langs bij Xander de Buisonjé in nieuwe LINDA.original ‘Mini kerst make-over’ 

Patrick Martens is langs geweest bij Xander de Buisonjé in de vierde aflevering van LINDA.original ‘Mini kerst make-over’ 

 

Deze keer versiert Patrick het huis van zanger/presentator Xander de Buisonjé.

 

Xander is naar eigen zeggen al van kinds af aan een ‘sucker for Christmas’. “Ik vind het zo gezellig. Het liefst met de familie.” Wanneer Patrick Xander vraagt naar kersttradities, heeft de zanger het over een totaalplaatje. “Altijd wandelen met elkaar. Heerlijk eten, koken, kerstmuziek en spelletjes.”

 

Het versieren van de boom hoort daar overigens niet bij. “Ik heb vroeger wel meegeholpen, maar ik doe de boom nooit.” En met nooit, bedoelt de zanger dat hij nog nooit een bal in een boom heeft gehangen. Of nou ja, misschien één keer. “Maar wel op aanwijzing.” Patricks mond raakt de vloer. 

In de nieuwe LINDA.original ‘Mini kerst make-over’ gaat presentator Patrick Martens langs bij BN’ers om hun huis om te toveren tot een waar kerstsprookje.

 

www.linda.nl 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

LINDA.

 

Gaby Blaaser in nieuwe aflevering STATEMENTS.

Gaby Blaaser zit naast Willie Wartaal en René van Meurs in weer een nieuwe aflevering van STATEMENTS. Ze zijn openhartig over hun liefdesleven, plastische chirurgie en filmen in de slaapkamer.

 

In STATEMENTS geven bekende gasten en de hosts hun reactie op de gepresenteerde statements.

 

Bron: (beeld) SLAM! - Series/Dutch Radio

 

Roxeanne Hazes in Class of 2020

Roxeanne Hazes is door 538 uitgeroepen tot smaakmaker 2020. Zij vertelt in een YouTube-video over haar jaar; gedwongen rust nemen, de hereniging met haar broer André Hazes, hoe zij omgaat met faalangst én wat haar plannen voor 2021 zijn. Daarnaast spreekt zij met andere klasgenoot Bilal Wahib over elkaars muziek en de zenuwen voor shows.

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio

Gwen van Poorten geeft slaaptips

Gwen van Poorten geeft in TurboGwen slaaptips. Toelichting Gwen: ''We weten allemaal dat het jaar 2020 nogal wat chaos en stress heeft veroorzaakt voor iedereen. Ik kan me goed voorstellen dat je hierdoor minder goed in slaap valt of minder goed je ritme aan kunt houden. In deze TurboGwen geef ik je tips over hoe je je slaap kunt verbeteren!''

Bron: (beeld) Gwen van Poorten - YouTube

 

Gerard Joling in kerstaflevering Release Reacties 

Gerard Joling zit in kerstaflevering Release Reacties. Met bizarre uithalen, hilarische grappen, nieuwe tracks van o.a. Snollebollekes en Emma Heesters: alles komt voorbij! Kijk nu hieronder naar de video.

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio

 

De Edwin Evers Band bij Missie 538 

De Edwin Evers Band heeft opgetreden bij Missie 538. De band deed de 538 TOP 50-hit Tigers van Bilal Wahib live. De hit werd in een nieuwe jasje gestoken en Edwin Evers heeft ook nog een speciale freestyle gedaan.

 

De inbox van de commerciële radiozender stroomde vol met reacties van 538-luisteraars. 'Wow Edwin! Jij rockt deze,' stuurde Marjolein via de 538-app. 'Wat een geweldig optreden van Edwin! Zo heel anders als dat we hem kennen, maar zo goed!'

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio