RTL zet teaser aflevering 2 TV Kantine online

RTL heeft een teaser online gezet van de tweede aflevering van De TV Kantine. 

 

Waarin Carlo Boszhard, Irene Moors, Elise Schaap en hun vele gasten weer hilarische typetjes neerzetten.

Donderdag 21 januari bij RTL 4.

 

Bron: (beeld) RTL/Dutch Radio

 

Edsilia Rombley praat met Renate Gerschtanowitz over Songfestival in leeg Ahoy

In de vierde aflevering staat de bank van Renate – net als vorige week – in Rotterdam. Deze keer brengt ze een bezoek aan Ahoy, de plek waar haar gast, zangeres Edsilia Rombley, volgend jaar mei hopelijk alsnog het Eurovisie Songfestival presenteert.

 

 

In de LINDA.original ‘Als banken konden praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek.

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

NPO Zapp volgt Nikkie de Jager tijdens eerste opnamedag Make-up Cup

NPO Zapp heeft een video online gezet waarin Nikkie de Jager gevolgd wordt tijdens de eerste opnamedag van Make-up Cup.

 

Nikkie ziet voor het eerst het decor en ontmoet de kandidaten. Monica Geuze  is te gast om te helpen jureren.

 

 

Bron: (beeld) NPO Zapp/Dutch Radio

 

Renate Gerschtanowitz in gesprek met Najib Amhali in LINDA.original ‘Als banken konden praten’

In de LINDA.original ‘Als banken konden praten’ nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek.

 

In de eerste aflevering staat de bank van Renate op het platteland van Krommenie, het dorp waar cabaretier Najib Amhali opgroeide.

 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

Hans van der Togt in televisie-reclame

De oud tv-presentator Hans van der Togt maakte totaal onverwacht zijn comeback op televisie in een reclame.

 

Op YouTube kun je deze reclame vinden en de andere spots waarin Hans te zien is. Daarnaast geeft hij je online kijktips en zo weet wat je moet checken of skippen.

 

Ga naar de Checken of Skippen pagina en zo help de oud-presentator je een handje met het maken van al die moeilijke keuzes op het gebied van een film of serie die door verschillende streamingdiensten worden aangeboden.

 

Ga naar de site guidinc.nl/checkenofskippen of de volledige website via www.guidinc.nl.

 

Bekijk hieronder de eerste reclamespot met Hans van der Togt en zie op het YouTube-kanaal van Guidinc. nog meer filmpjes.

Beeld: Guidinc.

 

Eerste aflevering NikkieTutorials: Layers Of Me online

De eerste aflevering van Nikkie de Jager haar docuserie Layers Of Me staat vanaf nu online.

 

Duik de glamoureuze wervelwind van Nikkie’s leven in en ontdek hoe ze van tiener-YouTuber in een succesvolle influencer en zakenvrouw veranderde. Maar niet alles is wat het lijkt – haar broertje vecht tegen kanker.

 

Bekijk de aflevering via www.youtube.comnikkietutorials

 

Bron: (beeld) NikkieTutorials - YouTube

 

Emma Heesters In Class of 2020

Emma Heesters is door 538 uitgeroepen tot smaakmaker 2020! Zij vertelt in een YouTube video over haar jaar; haar 1e hit, afscheid nemen van haar slechtste eigenschap, haar grote droom, wordt zij emotioneel over haar relatie met Wesley Hoedt én bespreekt ze wat haar plannen voor 2021 zijn.

 

Daarnaast spreekt zij met andere klasgenoot Milan Knol over haar bekendheid in India.

 

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio

 

Jan Paparazzi in gesprek met Sieneke

Jan Paparazzi is in gesprek gegaan met Sieneke. In Kerst met Sterren 2020 worden voor Sterren NL van AVROTROS bekende Nederlanstalige artiesten geïnterviewd. 

 

Deze keer Sieneke in Kerst met Sterren 2020.

 

Sieneke kan niet wachten om weer de bühne op te klimmen en te zingen voor al haar fans. Toch kijkt ze ook met een positief oog naar de coronatijd. Zo bracht ze veel meer tijd door met haar gezin en ervaarde ze hoe het is om met het hele gezin weekend te hebben. Ook kan ze niet wachten tot het Kerstmis is. Sieneke houdt van de gezelligheid en lekker eten.

 

 

Meer: abonneer gratis op het Youtube-kanaal van Sterren NL: http://bit.ly/SterrenNL-abonneer

Bron: Sterren NL/Dutch Radio

 

Nieuw seizoen 'Platenbazen'

Donderdag barst de muzikale strijd tussen teamcaptains Iris Enthoven en Nesim el Ahmadi los in het derde seizoen van 'Platenbazen'. Iris neemt het stokje over van Wietze de Jager, die vanaf dit seizoen te zien is als presentator van het programma.

 

Ook dit seizoen staat de muziek- en artiestenkennis van BN’ers centraal in deze fanatieke en hilarische muziekquiz. In de eerste aflevering van dit seizoen zijn Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV te gast. Verder strijden dit seizoen onder meer Donnie Roelvink en YouTubers Milan Knol en Nina Warink mee in de teams van Iris en Nesim. ‘Platenbazen’ is vanaf 24 december om de week op donderdag om 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538. De eerste, extra feestelijke uitzending is 24 december om 19.40 uur en 31 december om 23.30 uur te zien op TV 538. De overige zeven afleveringen zijn vanaf woensdag 13 januari tot en met woensdag 7 april om de week om 21.30 te zien op TV 538.

 

De muzikale ondersteuning is dit seizoen opnieuw in handen van Kimberly Fransens, onder meer bekend van 'The Voice of Holland', en haar band. Iedere aflevering nodigen de teamcaptains één kandidaat uit om met hen de titel Platenbaas in de wacht te slepen. In aflevering 1 zien we hoe Thomas en Stefan van StukTV het er vanaf brengen. In de andere zeven afleveringen volgen ook Sophie Milzink, Kaj van der Voort, Janice, Yung Felix, Maradonnie, Channah, Poke, Sjaak, Yade Lauren, Oussama en Selma Omari.

 

Het derde seizoen van 'Platenbazen' bevat een aantal nieuwe onderdelen. In de ronde 'Di Da Do It' krijgen de teams een muzikale spraakbeperking. De kandidaat krijgt een stapel kaartjes met daarop een bekend nummer en het woordje 'di', 'da' of 'do'. Enkel met dit woordje mag het nummer gezongen worden. Ook worden de kandidaten dit seizoen op muzikale wijze geïntroduceerd. Iris en Nesim gaan aan de start van iedere aflevering met elkaar in duet om hun teamlid te introduceren. Het eind van de aflevering wordt ook in stijl afgesloten. Het verliezende team moet nog één liedje zingen, maar het wordt ze uiteraard niet makkelijk gemaakt. Ze moeten namelijk karaoke met een mond vol. Vertrouwde rondes als 'Push It' en de 'Sing-off' keren ook dit seizoen weer terug. 

 

De eerste aflevering van seizoen drie van Platenbazen is vanaf donderdag 24 december om 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538. De eerste, extra feestelijke uitzending is 24 december om 19.40 uur en 31 december om 23.30 uur te zien op TV 538. De overige zeven afleveringen zijn vanaf woensdag 13 januari tot en met woensdag 7 april om de week om 21.30 te zien op TV 538.

 

Bron: (foto) 538/Dutch Radio

 

Hoe brengen Chantal Janzen en Barbara Sloesen hun tijd door?

Hoe Chantal Janzen en Barbara Sloesen hun tijd doorbrengen als ze alleen zijn en voor zichzelf zorgen. 

 

Lees het hele interview van Chantal Janzen met Barbara Sloesen in het nieuwe nummer van &C 'Selfcare' dat nu in de winkel ligt, of lees het via Blendle. Je kunt het nummer ook hier bestellen.

 

Bekijk de video:

Bron: (beeld) &C/Dutch Radio

 

Levensverhaal Krystl in interview serie 'De VIPfactor

Singer-songwriter Krystl vertelt haar levensverhaal in interview serie 'De VIPfactor van Egon Beaart.

 

Krystl groeide op in Santpoort-Noord. Ondanks dat ze werd aangenomen op een dansacademie, koos ze in 2000 voor een zangcarrière. Ze studeerde twee jaar aan het Rotterdams Conservatorium en daarna aan de popacademie in Enschede. Tijdens haar studie in Enschede richtte ze in 2003 de band L.I.N.E. op met een aantal medestudenten. Krystl was de zangeres en schreef songs met gitarist Bart Jan Manten. Verder werd Krystl vanaf 2005 een van de vaste achtergrondzangeressen van Do. Nadat Krystl in 2006 afstudeerde aan de popacademie, kondigde de band L.I.N.E. zijn afscheidsconcert aan. In 2009 werd ze getekend door Universal Music. Haar carrière maakte vervolgens in 2010 een vliegende start door het succes van haar eerste hitsingle Golden Days. Inmiddels heeft de zangeres twee solo albums uitgebracht met daarop succesvolle radiosingles als Bottles, Fool For You, Golden Days en Circles. Dit resulteerde in een Edison, een 3FM Award en een Buma Award.

 

In 2017 kwam haar elektronische single Losing My Head uit. De song werd op de dag van uitkomen meteen bekroond tot NPO Radio 2 Top Song. In 2018 startte Krystl een nieuw country/pop trio: The BlueBirds (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise). Het bleek een succes; ze traden op in het voorprogramma van Sting.

 

Haar nieuwste single 'A Good Year Without You' is in november 2020 uitgekomen en is een warme pop ballade waar we Krystl horen zingen over haar break-up, die vervolgens leidde tot nieuwe inzichten en geluk. https://www.youtube.com/watch?v=tMVtJ...

 

INTERVIEW MET KRYSTL

Krystl is naar eigen zeggen per toeval in de muziekindustrie beland. Wat heeft haar gevormd tot de succesvolle zangeres die ze nu is? Wat is haar drive en wat heeft expeditie Robinson haar geleerd? In hoeverre heeft yoga haar geholpen om de liefde voor de muziek te herontdekken? Wat zijn haar toekomst dromen En…….in hoeverre is de song ‘losing my head’ autobiografisch?

 

Het interview met Krystl geeft je een kijk in haar leven  Het grootste doel van Krystl is om mensen te inspireren door yoga en zingen. 

 

In dit interview krijg je inzichten over:  Hoe toeval je leven kan bepalen. Dat je veel activiteiten moet ontplooien om je doel te bereiken. De lange weg naar succes. Durven te dromen. Het nut van twijfel bij jezelf ontdekken.

 

In de interview serie 'De VIPfactor en het persoonlijk leiderschap van …’ interviewt Egon Beaart bekende en minder bekende Nederlanders over hun persoonlijk leiderschap. Wat is hun passie, hun interne vlammetje? Waarom zijn ze deze weg ingeslagen? Hoe hebben ze dit volgehouden? En…. wat bepaalt nu hun succes?

 

 

Egon Beaart

De interviewer Egon Beaart heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap en gedrag bij defensie. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen zijn gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor. Verbinding maken met je Ik vergroot je Persoonlijk leiderschap. Door middel van deze interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen drijfveren (kernwaarden) blijft. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft unieke talenten oftewel heeft een VIP in zich. Geef ook jouw VIPfactor de ruimte! Kijkt hier hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandelt. Wat kun je leren van de diverse interviews van de diverse personen.

 

Ing. Egon Beaart QE MBA houdt zich op dit moment bezig met zijn missie van het fenomeen ‘persoonlijk leiderschap’. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties en seminars. Meer informatie kun je vinden op: Website: egonbeaart.nl Social media: facebook.com/egonbeaartpersoonlijkleiderschap LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart Slideshare: www.slideshare.net/EgonBeaart

 

Bron: (beeld)  Egon Beaart - YouTube

 

Nikkie de Jager zet trailer docuserie online

Nikkie de Jager heeft de trailer online gezet van haar docuserie Layers Of Me. 

 

Deze intieme portretreeks van NikkieTutorials geeft je een exclusief kijkje in Nikkie’s reis waarin ze een van de invloedrijkste influencers van onze tijd werd.

 

Ontdek meer over de ups en downs van haar privéleven en volg haar terwijl ze haar hart lucht en eindelijk de controle grijpt over haar verhaal om echt vrij te zijn.

 

Bekijk hieronder de officiële trailer NikkieTutorials: Layers Of Me.

 

 

www.youtube.com/nikkietutorials

 

Bron: (beeld) NikkieTutorials/Dutch Radio

 

Patrick Martens langs bij Xander de Buisonjé in nieuwe LINDA.original ‘Mini kerst make-over’ 

Patrick Martens is langs geweest bij Xander de Buisonjé in de vierde aflevering van LINDA.original ‘Mini kerst make-over’ 

 

Deze keer versiert Patrick het huis van zanger/presentator Xander de Buisonjé.

 

Xander is naar eigen zeggen al van kinds af aan een ‘sucker for Christmas’. “Ik vind het zo gezellig. Het liefst met de familie.” Wanneer Patrick Xander vraagt naar kersttradities, heeft de zanger het over een totaalplaatje. “Altijd wandelen met elkaar. Heerlijk eten, koken, kerstmuziek en spelletjes.”

 

Het versieren van de boom hoort daar overigens niet bij. “Ik heb vroeger wel meegeholpen, maar ik doe de boom nooit.” En met nooit, bedoelt de zanger dat hij nog nooit een bal in een boom heeft gehangen. Of nou ja, misschien één keer. “Maar wel op aanwijzing.” Patricks mond raakt de vloer. 

In de nieuwe LINDA.original ‘Mini kerst make-over’ gaat presentator Patrick Martens langs bij BN’ers om hun huis om te toveren tot een waar kerstsprookje.

 

www.linda.nl 

 

Bron: (beeld) LINDA./Dutch Radio

 

LINDA.

 

Gaby Blaaser in nieuwe aflevering STATEMENTS.

Gaby Blaaser zit naast Willie Wartaal en René van Meurs in weer een nieuwe aflevering van STATEMENTS. Ze zijn openhartig over hun liefdesleven, plastische chirurgie en filmen in de slaapkamer.

 

In STATEMENTS geven bekende gasten en de hosts hun reactie op de gepresenteerde statements.

 

Bron: (beeld) SLAM! - Series/Dutch Radio

 

Roxeanne Hazes in Class of 2020

Roxeanne Hazes is door 538 uitgeroepen tot smaakmaker 2020. Zij vertelt in een YouTube-video over haar jaar; gedwongen rust nemen, de hereniging met haar broer André Hazes, hoe zij omgaat met faalangst én wat haar plannen voor 2021 zijn. Daarnaast spreekt zij met andere klasgenoot Bilal Wahib over elkaars muziek en de zenuwen voor shows.

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio

Gwen van Poorten geeft slaaptips

Gwen van Poorten geeft in TurboGwen slaaptips. Toelichting Gwen: ''We weten allemaal dat het jaar 2020 nogal wat chaos en stress heeft veroorzaakt voor iedereen. Ik kan me goed voorstellen dat je hierdoor minder goed in slaap valt of minder goed je ritme aan kunt houden. In deze TurboGwen geef ik je tips over hoe je je slaap kunt verbeteren!''

Bron: (beeld) Gwen van Poorten - YouTube

 

Gerard Joling in kerstaflevering Release Reacties 

Gerard Joling zit in kerstaflevering Release Reacties. Met bizarre uithalen, hilarische grappen, nieuwe tracks van o.a. Snollebollekes en Emma Heesters: alles komt voorbij! Kijk nu hieronder naar de video.

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio

 

De Edwin Evers Band bij Missie 538 

De Edwin Evers Band heeft opgetreden bij Missie 538. De band deed de 538 TOP 50-hit Tigers van Bilal Wahib live. De hit werd in een nieuwe jasje gestoken en Edwin Evers heeft ook nog een speciale freestyle gedaan.

 

De inbox van de commerciële radiozender stroomde vol met reacties van 538-luisteraars. 'Wow Edwin! Jij rockt deze,' stuurde Marjolein via de 538-app. 'Wat een geweldig optreden van Edwin! Zo heel anders als dat we hem kennen, maar zo goed!'

Bron: (beeld) Radio 538/Dutch Radio