Eva Jinel met 'De Wereld van Eva' bij Videoland

Eva Jinek kennen we van haar messcherpe interview skills en haar gave om gevoelige onderwerpen aan te kaarten aan de talkshow tafel. In de nieuwe Videoland serie ‘De Wereld van Eva’ gaat ze een stap verder en spreekt over intieme zaken, zoals het schuldgevoel van werkende ouders en seks na de bevalling. Ze doet het met humor en met het doel om het taboe en de schaamte te doorbreken en open gesprek te voeren over normale dingen in het leven van een vrouw. 

 

'De Wereld van Eva' is vanaf 25 mei te bingen bij Videoland.

 

Bron: RTL Nederland/Dutch Radio

Foto: © William Rutten

 

Married at First Sight USA S13 bij Videoland

Singles worden door experts met elkaar gematcht. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na het jawoord en de daaropvolgende huwelijksreis start voor de pasgetrouwde stellen het alledaagse leven. Na zes weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

 

Seizoen 13 van 'Marrried at First Sight USA' is vanaf 17 mei te bingen bij Videoland. 

 

 

 

Bron: (beeld) Videoland/Dutch Radio

 

'Echte Gooische Moederdag' special bij Videoland

Wat speelt in Nederland, speelt bij Videoland en dat is in de maand mei niet anders! Daarom staat op Moederdag een special van de Echte Gooische Moeders klaar, waarin drie dames met hun hele gezin afreizen naar Disneyland Paris. De eenmalige special 'Echte Gooische Moederdag' is binnenkort te zien bij Videoland.

 

Over Echte Gooische Moederdag

Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Pauline Wingelaar gaan samen met hun partners én kinderen een lang weekend naar Disneyland Paris! Zoals het de Echte Gooische Moeders betaamt wordt het een over de top reis met alle glamour, hysterie en hilariteit van dien. 

 

De eenmalige special 'Echte Gooische Moederdag' is vanaf 8 mei te zien bij Videoland. 

 

Bekijk de Videoland-highlights van mei. De complete releaselijst is te vinden via www.videoland.nl/nieuws.

 

Bron: (beeld) Videoland/Dutch Radio