Lomp

Het Dorpscafé – Aflevering 1
Deze kroeg is altijd open.  Luister naar sterke verhalen aan de bar van het dorpscafé! Aflevering 1. Het bericht Het Dorpscafé – Aflevering 1 verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#54 Peter Zwiers van PvdA over Piratencultuur als Cultureel Erfgoed
Peter is werkzaam voor de PvdA in Drenthe. Vanuit deze rol zet hij zich in om te zorgen dat de piratencultuur wordt erkent als cultureel erfgoed. In deze podcast vertelt hij zijn verhaal. Het bericht #54 Peter Zwiers van PvdA over Piratencultuur als Cultureel Erfgoed verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#53 Zender Marchello uit Elim – Deel 2
In deze aflevering vertelt Roy de zender Marchello over hoe hij vanaf zijn 12e al besmet is met het piratenvirus.  Het bericht #53 Zender Marchello uit Elim – Deel 2 verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#52 Zender Marchello uit Elim – Deel 1
In deze aflevering vertelt Roy de zender Marchello over hoe hij vanaf zijn 12e al besmet is met het piratenvirus.  Het bericht #52 Zender Marchello uit Elim – Deel 1 verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#51 Betonboertje uit Mariaparochie / Harbrinkhoek
Edwin het Betonboertje draait vanaf de jaren 90 mee in het Twentse piratenwereld. Hij draaide onder andere onder PCH, De Twentse Tukker en de Tora Bora. In deze podcast het verhaal over de piratenhobby van het Betonboertje. Het bericht #51 Betonboertje uit Mariaparochie / Harbrinkhoek verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#50 allie amstel en accu
De laatste podcast van het jaar. Dit keer stellen Alfred en Jerrel elkaar vragen over hun eigen piraten verleden. Het bericht #50 allie amstel en accu verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#49 Bruut FM uit Gramsbergen
Martijn en Martijn waren jaren geleden beide actief bij de Bruut FM uit Gramsbergen. In deze afleveringen vertellen ze over wat ze beide op piratengebied allemaal hebben uitgespookt.  Het bericht #49 Bruut FM uit Gramsbergen verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#48 Studio Grensjager uit Zwartemeer
Studio Grensjager is een legendarisch Drents station uit Zwartemeer. In de jaren 90 zaten ze al met meerdere kilowatten aan de band. In deze podcast vertellen de drie mannen achter dit station hoe het ooit begonnen is en wat ze in de loop der jaren hebben meegemaakt.  Het bericht #48 Studio Grensjager uit Zwartemeer verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#47 Zangeres Aukje Fijn & vriend Bart Bouwman
Op 8 jarige leeftijd stond ze op in verschillende feesttenten bij piraten te zingen. Inmiddels is ze een bekend gezicht in de piratenwereld. Ze heeft veel piratenknallers op haar naam staan, heeft een eigen fanclub en heeft de bekendste piraat uit Nieuwleusen aan de haak geslagen. In deze podcast het verhaal van Aukje Fijn.  Het bericht #47 Zangeres Aukje Fijn & vriend Bart Bouwman verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen

#46 Jeroen en Peter van Station Alibabba uit Weiteveen
Jeroen en Peter van Station Alibabba uit Weiteveen begonnen al vroeg met draaien. Ze draaiden lange tijd iedere vrijdagavond op de 94.50 Mhz. Maar ook waren ze onderdeel van verschillende marathons, zoals Station Old Pub en De Vrolijke Amsteldrinkers. Mooie verhalen van twee piraten in hart en nieren.  Het bericht #46 Jeroen en Peter van Station Alibabba uit Weiteveen verscheen eerst op Lomp.
>> meer lezen